Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Aθωώθηκαν ο πρώην πρόεδρος της Κοινότητας Βραχασίου Γ. Σφυράκης, 7 κοινοτικοί σύμβουλοι και άλλοι 3 κατηγορούμενοι για τις κατηγορίες που προέκυψαν από την πολυσέλιδη "ανώνυμη" καταγγελία του 2009


Αθώοι κρίθηκαν σήμερα από το τριμελές πλημελιοδικείο Λασιθίου στη Νεάπολη ο πρώην πρόεδρος της Κοινότητας Βραχασίου Γ. Σφυράκης, 7 κοινοτικοί σύμβουλοι και άλλοι 3 κατηγορούμενοι για τις κατηγορίες που προέκυψαν από την πολυσέλιδη "ανώνυμη" καταγγελία που είχαν συντάξει το 2009 γνωστός κύκλος οικονομικών συμφερόντων.

Οι κατηγορίες αφορούσαν την παράτυπη είσπραξη χρημάτων για το ενοίκιο της παραλίας του μπούφου, χρήματα που δόθηκαν για να μπορεί η Κοινότητα να λειτουργεί το πρώτο διάστημα που δεν είχε ούτε υπάλληλους, ούτε καμιά υποδομή. 
Επίσης αφορούσαν στη μη σύνταξη των ισολογισμών της Κοινότητας τα πρώτα δύο χρόνια της λειτουργίας της και στην ύπαρξη παρατυπίας στην πληρωμή της φιλοξενίας ομάδας Βέλγων αρχαιολόγων για τις ανασκαφές στο μπούφο.

Για όλες τις κατηγορίες κρίθηκαν αθώοι όλοι οι κατηγορούμενοι.

1 σχόλιο:

  1. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΑ ΣΟΥΛΑΔΑΚΗ ΕΡΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ ΗΣΥΧΑ Η ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ?ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΣΤΟΛΙΣΩ ΜΕ ΤΑ ΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΣΕ ΣΤΟΛΙΖΩ ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΠΙΚΗΡΥΣΣΩ ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ [5000] ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΗΤΩ ΝΑ ΒΙΑΣΤΗ ΝΑ ΣΕ ΟΝΟΜΑΣΕΙ ΠΡΙΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟ ΠΟΝΕΜΑ ΤΟΥ ΝΤΕΡΕ.
    ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΕΜΠΙΔΑΚΗΣ [ΠΕΠΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.