Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Συγχαρητήρια του συλλόγους από τον πρόεδρο της τοπ. κοινότητας Βραχασίου Γ. Φθενάκη

Η αλληλεγγύη αποτελεί αχτίδα ελπίδας στις δύσκολες μέρες που διανύει η χώρα μας, η οποία βρίσκεται στη δίνη της οικονομικής, κοινωνικής και πολιτιστικής κρίσης.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αλληλεγύης αποτελεί η εθελοντική εργασία μελών των συλλόγων της κοινότητας Βραχασίου στη διοργάνωση των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στη περιοχή μας.
Άνθρωποι κάθε ηλικίας συνεργάστηκαν και αφού αφιέρωσαν χρόνο και ψυχή συνέβαλαν καθοριστικά στο εορταστικό κλίμα. Είναι άξιοι συγχαρητηρίων!!!

Η παράδοση, ο πολιτισμός, η εκπαίδευση και ο αθλητισμός είναι έννοιες συνυφασμένες με τα ιδανικά που πρέπει να έχει η νεολαία μας, η οποία πράγματι καταβάλει μεγάλες προσπάθειες προς αυτή τη κατεύθυνση.

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης καθώς και τα ιστολόγια που  βρίσκονται δίπλα μας και σ' αυτές τις ιδιαίτερες, χαρούμενες στιγμές, αναδεικνύοντας αυτές τις προσπάθειες, τη στιγμή που κάποιοι άλλοι συμπολίτες μας αφιερώνουν το χρόνο τους για αντιπολιτευτικούς και μόνο σκοπούς.

Αισθάνομαι απέχθεια για τη γνωστή τακτική τους αφού εξακολουθούν να δημοσιεύουν φωτογραφίες, εικονικές όμως με στόχο να αμαυρώσουν και τις πολιτιστικές εκδηλώσεις. "Εικονικά κατασκευάσματα" που απέχουν από τη πραγματικότητα αλλά που αντανακλούν τη δική τους ...προσωπικότητα.

Φθενάκης Γιώργος
Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Βραχασίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.