Τρίτη, 21 Ιουλίου 2015

Ο εθνικός ψυχίατρος….

του Γιάννη Σουλαδάκη

Πριν αρκετά χρόνια υπήρχε ο αδιαμφισβήτητος «εθνικός» ψυχίατρος ο Κώστας Στεφανής.
Όταν η χώρα έφτανε ακραίο παραλογισμό, τότε για λόγους συμβολισμού, καλούσαν να παρέμβει ο «εθνικός»ψυχίατρος.
Σήμερα επειγόντως χρειαζόμαστε «εθνικό» ψυχίατρο και να γιατί.
Το Σαββατοκύριακο εμβρόντητος διάβασα, τους ανομολόγητους ΣΥΡΙΖΑ-Τσίπρας για την έξοδο απ το Ευρώ, κάτι που ακόμα δεν έχει διαψευστεί.
Το ότι τους απέτρεψαν για δικούς τους λόγους οι Ρώσοι και οι λοιποί, δεν ακυρώνει τις τραγικές προθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ.
Οι Ρώσοι βέβαια, δεν ήθελαν να μας πουλούν φυσικό αέριο σε ρούβλια η δραχμές, σκεφτείτε ακόμα τους Κινέζους στην Ελλάδα, που ήρθαν ακριβώς επειδή ανήκουμε στο Ευρώ και βρισκόμαστε πολύ κοντά στο Σουέζ, να χρειαζόντουσαν συνεχείς τελωνειακούς ελέγχους, με τραπεζικά προβλήματα και βέβαια να συναλλάσσονται σε δραχμές.
Το επικίνδυνο και το τρομακτικό είναι, ότι ενώ περίμεναν το ΣΥΡΙΖΑ να αποστασιοποιηθεί απ τα δημοσιεύματα, ακροβολίστηκαν διάφορα στελέχη του Τσίπρα στα κανάλια, ομολογώντας τα ανομολόγητα με ένα παραληρηματικό, άναρχο,απροσδιόριστο λόγο.
Η παραληρηματική τους διέγερση με τρομάζει, όταν μάλιστα αποκαλύπτουν, το τι σχεδίαζαν στον ΣΥΡΙΖΑ του 4% και που  επεχείρησαν να το επιβάλουν στην χώρα,όταν έγιναν κυβέρνηση.
Τι μας λένε λοιπόν; Στον ΣΥΡΙΖΑ του 4%, κάποιες απ τις μεγάλες συνιστώσες του 1.5%, είχαν βάλει με επικεφαλής τον Τσίπρα στόχο, να μας βγάλουν από το ευρώ, να αλλάξουν την στρατηγική της χώρας.
Η αθεράπευτη, της με έφοδο κατάληψη της εξουσίας, μεταλλάχθηκε σε έφοδο του 1.5%, να αλλάξει τηνστρατηγική της χώρας.
Αυτοί δυστυχώς είναι η αλήθεια αυτών των χαοτικών, παραληρηματικών.
Τώρα αυτοί οι τύποι, αφού οδήγησαν την χώρα στο χείλος του γκρεμού για να δικαιώσουν τις αυτοεπιβεβαιούμενες δοξασίες τους, έχουν ακροβολιστεί στα κανάλια εξακολουθώντας ασταμάτητα να εκπέμπουν το παραληρηματικό τους μήνυμα.
Έλεος… επιτέλους έλεος, ας εμφανιστεί πάλι συμβολικά ο «εθνικός» ψυχίατρος, τον έχει επειγόντως ανάγκη η χώρα!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.