Σάββατο, 3 Οκτωβρίου 2015

Η “Καλύτερη Μονοκατοικία στην Ελλάδα” είναι στο Βραχάσι και είναι κατασκευή της ΕΥΡΩΠΛΑΝ


Στις 23 Σεπτεμβρίου έγινε η τελετή απονομής των Ευρωπαϊκών Βραβείων Ιδιοκτησίας στο Λονδίνο , στο ξενοδοχείο Grosvenor. Στην τελετή συμμετείχε για μια ακόμα φορά η εταιρεία μας η οποία κατέκτησε βραβείο Highly Commended στην κατηγορία «Καλύτερη Μονοκατοικία στην Ελλάδα» , για εξοχική κατοικία που ανεγέρθη στην περιοχή Πύργου Βραχασίου. Δυστυχώς η διάκριση αυτή δεν ήταν ικανή να της δώσει το εισιτήριο για την συμμετοχή στην διεκδίκηση του Πανευρωπαϊκού τίτλου , που είχαμε κατακτήσει πέρυσι.

Είναι όμως ακόμα μια διάκριση που προστίθεται στο ενεργητικό της εταιρείας μας και αποτελεί την 8η Διεθνή Βράβευση στον τομέα της εξοχικής κατοικίας. Ένα τομέα που υποτίθεται εδώ και χρόνια θα αποτελούσε την ατμομηχανή της ανάπτυξης – με βάση όσα ακούγαμε στα συνέδρια για την εξοχική κατοικία , τα οποία το έτος 2004 είχαν γίνει μόδα για την Ελλάδα. Φθάσαμε λοιπόν στο έτος 2015 , εν μέσω μιας τεράστιας κρίσης που έχει καταστρέψει την οικοδομική δραστηριότητα στην Ελλάδα , πλην όμως εμείς εξακολουθούμε να πιστεύουμε στο προϊόν αυτό.
 
 
 
Εμείς ως ΕΥΡΩΠΛΑΝ πιστεύουμε ότι αν οι έχοντες την ευθύνη Διοίκησης της Χώρας αυτής συνειδητοποιήσουν την δυναμική που μπορεί να προσφέρει η εξοχική κατοικία στην Ελλάδα και φροντίσουν να δημιουργήσουν ζώνες υποδοχής εξοχικής κατοικίας τα οφέλη θα είναι τεράστια.

Από την πλευρά μας θα εξακολουθήσουμε να δουλεύουμε σκληρά , θα εξακολουθήσουμε να προσπαθούμε να ελκύσουμε επενδυτές στον τομέα αυτό και ελπίζουμε ότι αργά ή γρήγορα θα έχουμε στην διάθεση μας νέα πολεοδομικά εργαλεία για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε τα μακροπρόθεσμα σχέδια μας. Παράλληλα όμως συνεχίζουμε να επενδύουμε στην ποιότητα μελετών και κατασκευών , συνεχίζουμε την συμμετοχή μας σε Διεθνής Διαγωνισμούς , συνεχίζουμε την αναζήτηση σε νέες τεχνικές και προϊόντα που βοηθούν στην υποστήριξη των στόχων μας.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.