Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Το πρόγραμμα του εορτασμού της 40ης επετείου από την εξέγερση του Πολυτεχνείου στο Δήμο Αγ. Νικολάου


Με την ευκαιρία της 40ης Επετείου για την εξέγερση του Πολυτεχνείου την «17η Νοεμβρίου 1973», παρακαλούμε να συμμετάσχετε στις εορταστικές εκδηλώσεις.
Το πρόγραμμα έχει ως ακολούθως:

- Την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013, στις 10.30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων - λουλουδιών θα γίνει στο μνημείο της πλατείας Αγίου Νικολάου, στη μνήμη των πεσόντων στο Πολυτεχνείο, από την Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου, το Δήμαρχο Αγίου Νικολάου, εκπροσώπους μαθητών Λυκείου, Γυμνασίων, Επαγγελματικών Λυκείων, Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης, Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων καθώς και σπουδαστών του ΤΕΙ και της ΑΣΤΕΑΝ του Αγίου Νικολάου και πολιτικών νεολαίων.
Τελετάρχης ορίζεται ο κ. Ξένος Γεώργιος από τη Δ/νση Β/θμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου.
Όσοι επιθυμούν να καταθέσουν στεφάνι ή λουλούδια με ευθύνη δική τους, παρακαλούνται να το δηλώσουν στο Δήμο Αγίου Νικολάου ώστε να αναγγελθούν επισήμως από τον τελετάρχη. Τηλέφωνα επικοινωνίας : 28413 40 110.

- Εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο θα πραγματοποιηθούν σε όλα τα Σχολεία του Δήμου στους χώρους.
- Στη Νεάπολη, στο Σίσι, στην Ελούντα, στην Κριτσά, στο Καλό Χωριό και στον Κρούστα, θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις στα σχολεία και θα ακολουθήσει κατάθεση λουλουδιών στο Ηρώο του κάθε Δημοτικού Διαμερίσματος.

- Η Πολιτιστική Ομάδα Καθηγητών Αγίου Νικολάου και η Κινηματογραφική Λέσχη Αγίου Νικολάου, με την υποστήριξη του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίου Νικολάου, διοργανώνουν διήμερο κινηματογράφου για τη βία, το ρατσισμό και το φασισμό, το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013, στις 19:00, στο Κινηματοθέατρο REX. Οι ταινίες που θα προβληθούν είναι το ''Crash'' του Paul Haggis και το ''Mephisto'' του Istvan Szabo, αντίστοιχα. Μετά το τέλος της κάθε προβολής θα ακολουθήσει συζήτηση.

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου
Δημήτρης Κουνενάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.