Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Σχετικά με το κλείσιμο του ΚΕΠ Βραχασίου στο Σίσι

του Δημήτρη Κουνενάκη

Το ΚΕΠ Βραχασίου είχε ιδρυθεί από την πρώην Κοινότητα. Υπήρχαν προβλήματα και έλλειψη προσωπικού, 
Δώσαμε μια λύση με περιοδική μετακίνηση προσωπικού από τον Άγιο Νικόλαο. Τώρα ο κ Ζερβός το καταργεί!!! 

Δικαιολογία είναι η έλλειψη προσωπικού και η ελάχιστη απασχόληση. Υπάρχει βάση σ αυτό. Ζητήσαμε όμως να αναβληθεί το θέμα και να το δούμε πιο ψύχραιμα. Δεν υπάρχει άλλη διοικητική δομή στο Σίσι όπου το καλοκαίρι ιδιαίτερα, έχουμε πολύ κόσμο. Περίπου 7000 κρεβάτια έχει η περιοχή. Θεωρούμε ότι η απόφαση αυτή είναι αψυχολόγητη. 

Θα μπορούσαν να δοθούν λύσεις μια και περιμένει ο δήμος δεκάδες εργαζόμενους με πεντάμηνη απασχόληση. Επίσης πρέπει να δούμε τι πολιτική θα ακολουθήσει το Υπουργείο Εσωτερικών στο θέμα των προσλήψεων και των ΚΕΠ. Θα μπορούσε ακόμα να μετακινηθεί το ΚΕΠ σε κεντρικότερη θέση και να γίνει ενημέρωση και προσπάθεια της τοπικής κοινωνίας να στηριχθεί η δομή. Η ύπαρξη διοικητικής δομής του Δήμου στο Σίσι είναι επίσης πολύ σημαντική, λαμβανομένου υπόψη της θέσης της Κοινότητας στα όρια του νομού και της γειτνίασης με τα Μάλλια.

 Δυστυχώς οι εκλεγέντες 3 σύμβουλοι από το Βραχάσι, δεν στήριξαν τις αποφάσεις της τοπικής κοινωνία αλλά την πρόταση του κ Ζερβού... Το ίδιο έκανε και ο Αντιδήμαρχος κ Κοκκίνης υπεύθυνος για την περιοχή.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.