Δευτέρα, 13 Απριλίου 2015

Γιώργος Φθενάκης: "ο αντιδήμαρχος Ν. Κοκκίνης αρνήθηκε να μεριμνήσει ο Δήμος για την απομάκρυνση των σκουπιδιών που μάζεψε εθελοντικά ο πολιτιστικός σύλλογος Βραχασίου"

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Βραχασιου ο κ Κοκκινης πηρε ένα φτυάρι πριν μερικές μέρες και μπαλωσε ένα δυο τρύπες στο οδικό δίκτυο ! 

Τράβηξε ως συνήθως και μερικές φωτογραφιες τον εαυτό του και τις δημοσίευσε στην εφημερίδα προφανώς για να μας δείξει τις ικανότητες του και ποσο καλός ειναι στη θεση που του εμπιστεύθηκε ο Δήμαρχος !!! Τοοοοοσο καλα !!!!!!

Ο Πολιτιστικος σύλλογοςΒραχασιου Προς τιμη του αφιέρωσε μερικές μέρες να ξεβρωμισει και να ασπρισει το Βραχασι οπως κανει καθε χρόνο και οταν ζητήθηκε απο τον επόπτη εργασίας να μεριμνήσει για την απομάκρυνση των σκουπιδιών με φορτηγό του δήμου , ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ο αρμόδιος αντιδήμαρχος 

Δεν άφησε το φορτηγό να ερθει και μάλιστα ειπε να πούμε στο σύλλογο να βρει αυτος τροπο για την απομάκρυνση των σκουπιδιών αφου ειναι αυτος που τα μάζεψε !!!!! 

ΠΡΩΤΑΚΟΥΣΤΟ!!!!!! 

Φυσικά μετα απο συνεννόηση δική μου και του κ Χαριτακη (αντιδήμαρχο καθαριότητας )προς τιμη του βρέθηκε λύση !!! 

Δυστυχώς όσο τον αφήνει ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ να εχει την ευθύνη της περιοχής θα βουλιαζουμε καθε μερα !

Το παραπάνω κείμενο αν΄βασε στο προφίλ του στο facebook ο Γ. Φθενάκης στις 8/4/2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.