Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Γιώργος Φθενάκης: Το 2013 θα είναι ένα έτος ορόσημο για το Βραχάσι και την ευρύτερη περιοχή καθώς θα ξεκινήσουν σημαντικά έργα ανάπλασης και κοινής ωφέλειας


Καταρχήν, να ευχηθώ σ' όλους Χρόνια Πολλά με Υγεία και Ευτυχία. 
Το 2013 θα είναι ένα έτος ορόσημο για το Βραχάσι και την ευρύτερη περιοχή καθώς θα ξεκινήσουν σημαντικά έργα ανάπλασης και κοινής ωφέλειας, τα οποία θα αναβαθμίσουν τη γενικότερη εικόνα τόσο λειτουργικά όσο αισθητικά και περιβαλλοντικά. 
Ως νέος Πρόεδρος δηλώνω ότι θα συνεχίσω να "μάχομαι" για το συμφέρον του τόπου και ότι θα καταβάλω κάθε προσπάθεια για την ευημερία των δημοτών, οι οποίοι το τελευταίο χρονικό διάστημα γίνονται "δέκτες" μέσω blogs ενός ..."πολέμου λάσπης" προς το πρόσωπο μου από ορισμένα άτομα τα οποία αντί για διάλογο προχωρούν σε μονόλογο ύβρεων και προειδοποιητικών απειλών, στο όνομα δήθεν του δημοσίου συμφέροντος.

Τα ..."παράσημα" ατοπημάτων και τα περί ...ανικανότητας, τα επιστρέφω στη ...πηγή τους, την οποία και πληροφορώ ότι ως νέος στα τοπικά πράγματα, θα ενημερώνω την τοπική κοινωνία για όλες τις ενέργειες του Τοπικού Συμβουλίου.
Πολύ σύντομα, δημότες θα ενημερωθούν αναλυτικά μέσω κειμένου στον Τύπο για όλα τα έργα που είτε υλοποιήθηκαν είτε δρομολούνται, με διαφανείς διαδικασίες.
Παράλληλα, απευθύνω έκκληση προς τα στελέχη της αντιπολίτευσης να αφήσουν στην ...άκρη τις αιχμές και τις όποιες σκοπιμότητες και να ασχοληθούν με σοβαρότητα στα πραγματικά προβλήματα της τοπικής μας κοινωνίας, η οποία βρίσκεται στη δίνη της οικονομικής κρίσης. Οι πολίτες όχι μόνο βλέπουν άλλα καταλαβαίνουν τι μπορεί να κρύβεται πίσω από τις όποιες συκοφαντίες.  


Σημασία λοιπόν έχει ο τόπος μας να πάει μπροστά!!!  Αυτός άλλωστε είναι ο στόχος μου, τον οποίο και θα επιτύχω, έστω και με την μικρή εμπειρία μου στα κοινά αφού κινητήρια δύναμη είναι η αγάπη μου για το Βραχάσι και τους ανθρώπους της.
Ας κοιτάξουμε μπροστά και ας μην ξεχνάμε το Πολιτισμό μας!!!

Με εκτίμηση Γεώργιος Φθενάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.