Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Ενημερωτικοί εκδήλωση για το πρόγραμμα ΑΝΟΙΚΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ απόψε στις 6.30 μ.μ. στα γραφεία της Επιχειρησιακής Βραχασίου στο Σίσι


Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Ανοικτοί Ορίζοντες» στο πλαίσιο της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή ωφελούμενων στη Πράξη: «Ολοκληρωμένο Σχέδιο - Ανοικτοί Ορίζοντες για την Απασχόληση» που υλοποιείται στους Δήμους Αγίου Νικολάου και Οροπεδίου Λασιθίου, διοργανώνει τις παρακάτω εκδηλώσεις ενημέρωσης των υποψήφιων ωφελούμενων:
ΤΟΠΟΣ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
ΩΡΑ
ΧΩΡΟΣ
Κριτσά
Πέμπτη 9-5-2013
6:30 μ.μ.
Αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικής Κοινότητας Κριτσάς
Νεάπολη
Παρασκευή 10-5-2013
6:30 μ.μ.
Αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικής Κοινότητας Νεάπολης (προαύλιο ΚΑΠΗ)
Σίσι
Δευτέρα 13-5-2103
6:30 μ.μ.
Γραφεία Επιχειρησιακής Βραχασίου (Σίσι)
Ωφελούμενοι μπορούν να είναι μόνιμοι κάτοικοι των Δήμων Αγίου Νικολάου και Οροπεδίου Λασιθίου που είναι:
άνεργοι με κάρτα ανεργίας.
νέοι επιστήμονες (ιατροί, οδοντίατροι, κτηνίατροι, φαρμακοποιοί, δικηγόροι, μηχανικοί που είναι απόφοιτοι Πανεπιστημιακών, Πολυτεχνικών Σχολών), σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που αναφέρονται στη πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.
ασφαλισμένοι στον ΟΓΑ (με ατομικό εισόδημα από γεωργικές δραστηριότητες που δεν υπερβαίνει τις 3.000 € για το οικονομικό έτος 2011, το δε ατομικό πραγματικό ή αντικειμενικό εισόδημά τους από τις λοιπές πηγές δεν υπερβαίνει το ποσό των 9.000 €.
Η Πράξη περιλαμβάνει δράσεις συμβουλευτικής στήριξης και κατάρτισης με στόχο τη προώθηση σε θέσεις απασχόλησης ή τη δημιουργία ατομικών ή συλλογικών επιχειρήσεων.
Για πληροφορίες, παραλαβή της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος και για την υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στους παρακάτω Φορείς:
Αναπτυξιακή Λασιθίου Α.Α.Ε. ΟΤΑ, Αργυροπούλου 3 - Τηλέφωνο: 28410 91110
Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου: Δημαρχείο Τζερμιάδων - Τηλέφωνα: 2844 340140 & 2844 340144            

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.