Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Video: αντιπαράθεση Καρατσή Κουνενάκη για τον παραλιακό δρόμο Μιλάτου Σισίου


Το θέμα της ομαλοποίησης του παραλιακού δρόμου Μιλάτου - Σισίου έθεσε εκτός ημερησίας διάταξης στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αγ. Νικολάου στις 26/4/2013 ο επικεφαλής της Δημοτικής Συνεργασίας Π. Καρατσής.

Ο Π. Καρατσής ανέφερε τα επιχειρήματα που χρησιμοποιεί ο ξενοδόχος που δεν θέλει το συγκεκριμένο δρόμο  (μέχρι και τη βεβαίωση Σφυράκη του 1995 η οποία ακολουθήθηκε  από συνεχείς αποφάσεις του Κοινοτικού Συμβουλίου Μιλάτου και των υπηρεσιών σχετικά με τη χρήση του δρόμου ως  κυκλοφορίας οχημάτων), παρουσίασε το "άσπρο - μαύρο" λέγοντας ότι ο δρόμος δεν εξυπηρετεί και δεν τον θέλουν στην περιοχή και κατηγόρησε το δήμο γιατί προχώρησε σε ομαλοποίηση του δρόμου χωρίς να υπάρχει κάποια απόφαση. Ο Π. Καρατσής προφανώς δεν γνώριζε ότι υπάρχει για το θέμα πρόσφατη ομόφωνη απόφαση του συμβουλίου τοπικής κοινότητας Βραχασίου, την οποία έχει ψηφίσει και ο εκπρόσωπος τη Δημοτικής Συνεργασίας.

Ο δήμαρχος Δ. Κουνενάκης απάντησε ότι ο δρόμος είναι νόμιμος αφού περιλαμβάνεται στο ΣΧΟΟΑΠ και ο Δήμος έκανε εργασίας ομαλοποίησης όπως κάνεις και στους άλλους αγροτικούς δρόμους στην περιοχή και είναι απαράδεκτο από τη στιγμή που ο δήμος υπερασπίζεται το δρόμο, η μείζονα αντιπολίτευση να υιοθετεί τα επιχειρήματα του ξενοδόχου.

Τα αποσπάσματα από τα video προέρχονται από το YOUTUBE από το κανάλι της εφημερίδας ΑΝΑΤΟΛΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.