Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Γιώργος Φθενάκης: βρέθηκε για φέτος η "χρυσή τομή" για το θέμα της έδρας του ΑΟΒ

Καταρχήν, εύχομαι σε όλους μας καλή αθλητική σεζόν, με περισσότερες επιτυχίες σε αγωνιστικό επίπεδο και με τα λιγότερα όσο γίνεται προβλήματα.

Εύχομαι στους παίκτες να συνεχίσουν ακόμη πιο δυναμικά ώστε ο Αθλητικός Όμιλος Βραχασίου να ανέβει ακόμη πιο ψηλά ώστε η φετινή χρονιά να μας μπει με το δεξί από τα πρώτα κιόλας ματς.

Με προπονήσεις και πάνω απ' όλα με αυτοπεποίθηση, θα πετύχουμε τους αγωνιστικούς μας στόχους.

Το Δ.Σ. και εγώ ως Πρόεδρος του ΑΟΒ "πιέσαμε" προς τη κατεύθυνση επίλυσης βασικών ζητημάτων που έχουν ως επίκεντρο το γήπεδο και πιστεύω ότι, παρά τα όποια προβλήματα, βρέθηκε η "χρυσή τομή" για φέτος.

Προσωπικά, ευχαριστώ τόσο τη δημοτική αρχή και την επιτροπή του ΠΑΟΔΑΝ για την παραχώρηση του δημοτικού σταδίου Νεαπόλεως ως νέα έδρα της ομάδας μας στη φετινή αθλητική σεζόν όσο και το Δ.Σ. της ΑΕΝ Νεαπόλεως για την κατανόηση που έδειξαν στο όλο ζήτημα καθώς θα είμαστε φιλοξενούμενοι στην έδρα τους τουλάχιστον φέτος.

Ο Αθλητισμός πρέπει να μας "ενώνει" και αυτό επιτυγχάνεται μέσα από διάλογο και κλίμα ενότητας.

Εντωμεταξύ, συνεχίζονται οι προσπάθειες για την υλοποίηση του οραματικού μας έργου που δεν είναι άλλο από την απόκτηση του δικού μας γηπέδου, ζήτημα το οποίο βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και για το οποίο θα σας ενημερώνω σε τακτά χρονικά διαστήματα προκειμένου οι φίλαθλοι και όχι μόνο να έχουν μια σφαιρική εικόνα καθώς διαισθανόμαστε και τη δική τους αγωνία.

Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά!!!!
Γιώργος Φθενάκης
Πρόεδρος ΑΟΒ και Πρ. Τοπικής Κοινότητας Βραχασίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.