Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Γιώργος Φθενάκης: Μελέτη η οποία θα υποδείξει τον τρόπο αντιμετώπισης της κυκλοφοριακής σύνδεσης στο Σεληνάρι θα συντάξει η ΔΕΣΕ

Μετά την έντονη και απολύτως δικαιολογημένη αντίδραση των κατοίκων Βραχασίου, Σισίου και Μιλάτου για το κλείσιμο της διόδου προς τη παλαιά Εθνική οδό, μετά την ολοκλήρωση του πολύπαθου έργου στο Σεληνάρι, πραγματοποίησα τη περασμένη Δευτέρα συνάντηση μαζί με τον Δήμαρχο Δημήτρη Κουνενάκη στο γραφείο της Διευθύντριας της ΔΕΣΕ Περιφέρειας κ. Καίτης Ιερωνυμάκη προκειμένου να βρεθεί άμεσα μια μόνιμη λύση στο όλο ζήτημα καθώς τίθεται και θέμα ασφάλειας των οδηγών από τις αρμόδιες υπηρεσίες καθώς όπως ειναι ήδη γνωστό η διασταύρωση ανοίχτηκε από αγανακτισμένους πολίτες.

Η κ. Ιερωνυμάκη κατανόησε την ταλαιπωρία που θα υφίστανται οι κάτοικοι αφού θα πρέπει να διανύουν μεγαλύτερες χιλιομετρικές αποστάσεις προκειμένου να κατευθυνθούν στις οικίες τους, όπως βεβαίως θα ταλαιπωρούνται χιλιάδες τουρίστες και εκατοντάδες εργαζόμενοι σε ξενοδοχειακές μονάδες της ευρύτερης περιοχής μας.

Οι τελευταίες εξελίξεις είναι θετικές καθώς όπως πληροφορήθηκα η ΔΕΣΕ της Περιφέρειας Κρήτης η οποία είναι αρμόδια για τη συντήρηση του δικτύου στο επίμαχο τμήμα, πρόκειται να δώσει άμεσα λύση μέσω σύνταξης μελέτης η οποία θα υποδείξει τον τρόπο αντιμετώπισης της κυκλοφοριακής σύνδεσης.

Ελπίζουμε, η όποια οδική παρέμβαση να "τρέξει" άμεσα για την διευκόλυνση και ασφάλεια των οδηγών.

Ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη για το ενδιαφέρον που έδειξε στο ζήτημα , το Δήμαρχο μας ,καθώς και το δημοσιογραφικό τμήμα της ΚΡΗΤΗ TV για την ανάδειξη των προβλημάτων της περιοχής μας, μέσω των τηλεοπτικών ρεπορτάζ.

Γιώργος Φθενάκης
Πρ. Τοπικής Κοινότητας Βραχασίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.