Σάββατο, 27 Δεκεμβρίου 2014

Απίστευτο δράμα στο Σίσι: 47χρονος την ώρα που έτρωγε μια τυρόπιτα ένιωσε ένα κομμάτι να του κάθεται στο λαιμό με...τραγικές συνέπειες


Μαύρα Χριστούγεννα για την οικογένεια ενός 47χρονου από το Σίσι. Ο άτυχος άνδρας λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι του Σαββάτου πνίγηκε με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του την ώρα που έτρωγε μία τυρόπιτα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, βρισκόταν στο σπίτι του και μόλις τα οικεία του πρόσωπα αντιλήφθηκαν την εισρόφηση του ξένου σώματος που έκανε τον άνδρα να χάσει το χρώμα του και την ανάσα του τον μετέφεραν στο Ιατρικό Κέντρο των Μαλίων.

Εκεί οι γιατροί, διαπιστώνοντας τη σοβαρότητα της κατάστασης, κάλεσαν το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας, ασθενοφόρο του οποίου έσπευσε και παρέλαβε τον 47χρονο σε ημιθανή κατάσταση και τον μετέφερε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών ο άνδρας, που φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.

Αναδημοσίευση από τη σελίδα της εφημερίδα ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.