Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Η αλήθεια απέχει κατά πολύ από όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση της Δημοτικής Συνεργασίας

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ όπου μεταξύ άλλων αναφέρει "ακούσαμε τον κ. Δήμαρχο να λέει ότι το όλο πρόβλημα είναι ένα ξενοδοχείο και ένας συγκεκριμένος ξενοδόχος στην Μίλατο. Αν δεν κάνουμε λάθος πρόκειται για τον ίδιο ξενοδόχο που στήριξε τον ίδιο και τον συνδυασμό του στις προηγούμενες Δημοτικές εκλογές."

Για όσους γνωρίζουν τα της περιοχής, η αλήθεια απέχει κατά πολύ από όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση της Δημοτικής Συνεργασίας, αφού υπήρξε υποστήριξη προς το συνδυασμό τους και όχι προς το συνδυασμό του δημάρχου, και μάλιστα προς συγκεκριμένο υποψήφιο σύμβουλο της τοπικής κοινότητας Βραχασίου.

Επίσης είναι γνωστές οι στενές επαφές της παράταξης του Π. Καρατσή με το συγκεκριμένο επιχειρηματία, με συνεχείς επαφές και με πιο πρόσφατη πριν από μερικές εβδομάδες σε κατάστημα στο Σίσι.

1 σχόλιο:

  1. Προεδρος ΑΟΒ Φθενακης Γιωργος20 Δεκεμβρίου 2012 στις 5:59 μ.μ.

    Η αλήθεια απέχει πολυ και το ξέρει όλη η περιοχη !
    Θεωρώ ότι δε πρέπει να ασχολείται κανείς σοβαρός άνθρωπος με υποκριτικά και συκοφαντικά κείμενα που είναι και η πάγια
    τακτική του εν λόγο συνδυασμού ! .

    Απλά να ευχηθώ απο την θέση του πρόεδρου του
    ΑΟΒ που βρίσκεται φέτος στις πρώτες θέσεις του Λασιθιωτικου πρωταθλήματος χρόνια πολλα σε όλους και το Σάββατο στο γήπεδο της ΑΕΝ να ενισχύσουμε την προσπάθεια που καταβάλλει φέτος το ΔΣ ο Προπονητης και οι παίκτες της ομάδας !
    Με την ευκαιρία να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους που έδειξαν την αγάπη τους για την ομάδα παιρνοντας κάρτες διαρκείας αντίθετα με κάποιους άλλους που προσπαθούσαν να χρησιμοποιήσουν την ομάδα για πολιτικούς σκοπούς , και δεν έχουν προσφέρει δραχμή ! Αιρετοί και μη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.