Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Επ΄αυτοφόρω συλλήψεις στη Μίλατο από το λιμενικό για διαμόρφωση αιγιαλού


Επ΄ αυτοφόρω συλλήψεις δύο ατόμων  έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα στη Μίλατο από τη Λιμενική Αστυνομία για παράνομες εργασίες στον Αιγιαλό και στη θάλασσα σε σημείο της παραλίας κοντά σε ξενοδοχειακή μονάδα. Οι εργασίες αφορούσαν διαμόρφωση του αιγιαλού με διατρητικά μηχανήματα με σπάσιμο των βράχων μέσα και έξω από τη θάλασσα.

Παρά όμως τις συλλήψεις την προηγούμενη εβδομάδα, οι εργασίες συνεχίζονται μέχρι και σήμερα.

Πρόκειται για μια χρόνια κατάσταση από κάποιους επιχειρηματίες που περιφρονούν κάθε έννοια νομοθεσίας για την προστασία των ακτών και του περιβάλλοντος και με το πρόσχημα της ανάπτυξης προχωρούν συνεχώς σε παρεμβάσεις μεγάλης έκτασης χωρίς τις απαιτούμενες άδειες.

Καλό θα ήταν  το δημοτικό συμβούλιο Αγ. Νικολάου και οι παρατάξεις που μετέχουν σε αυτό  (ειδικά εκείνοι που βγάζουν συχνά πυκνά κορώνες για την ανάγκη διαφύλαξης της νομιμότητας)  να τοποθετηθούν για το εάν συμφωνούν ή όχι με τέτοιους είδους παράνομες παρεμβάσεις που γίνονται  στο όνομα της  ανάπτυξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.