Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Φυλάκιο με μπάρα θα στηθεί αύριο στο Σεληνάρι - θα δίδεται σφραγισμένο διαβατήριο σε όσους εισέρχονται οδικώς στο Λασιθιστάν


Στα θέματα που συζητήθηκαν στη χθεσινή ανοιχτή συνεδρίαση της επιτροπής αγώνα στο κινηματοθέατρο ΡΕΞ στον Άγιο Νικόλαο ήταν και το τι θα συμβεί στο συλλαλητήριο στο Σεληνάρι την Τετάρτη το μεσημέρι.

Όπως έχει συζητηθεί, η συγκέντρωση του κόσμου θα γίνει στην εθνική οδό στο ύψος του μοναστηριού, εκεί ακριβώς που τελειώνουν τα υπερσύγχρονα επταετή έργα αποκατάστασης της εθνικής οδού.

Επί της εθνικής θα στηθεί φυλάκιο με μπάρα και θα διέρχονται στο ρεύμα προς Λασίθι τα αυτοκίνητα κατά διαστήματα (η κυκλοφορία θα διακόπτεται ανά πεντάλεπτο - δεκάλεπτο ), αφού πρώτα δίδεται στους οδηγούς σφραγισμένο διαβατήριο του Λασιθιστάν!


Θα υπάρχουν μικροφωνικές με μουσικές, θα υπάρξουν ομιλίες (κατά πάσα πιθανότητα μόνο από τους δημάρχους) και στη συνέχεια θα εκτιμηθεί η κατάσταση και αναλόγως θα ακολουθήσει πορεία προς την Περιφέρεια Κρήτης στο Ηράκλειο.

Αναμένεται να είναι ένα πρωτόγνωρο ενωτικό συλλαλητήριο στο οποίο πρέπει να δώσουμε όλοι δυναμικό παρόν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.