Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Ο Αθλητικός Όμιλος Βραχασίου διαψεύδει όσα γράφτηκαν στο ιστολόγιο της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ και δηλώνει ότι θα κινηθεί νομικά


Μετα απο τη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ του ΑΟΒ αποφασίσαμε ομόφωνα την επιστροφή του Μανόλη Φθενακη στη θέση του προπονητή μέχρι το τέλος της φετινής περιόδου .
Έγινε επίσημα και η παρουσίαση στους παίκτες και του ευχόμαστε καλη επιτυχία στο δύσκολο έργο που του ανατέθηκε αφου τα επόμενα παιχνίδια Είναι απο τα ποιο δύσκολα και σημαντικά ώστε η ομάδα μας να παραμείνει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Σχετικά με καταγγελίες που γράφτηκαν σε ιστολόγιο πολιτικής παράταξης προσπαθώντας να εξυπηρετήσουν μικροπολιτικές σκοπιμότητας εις βάρος της ομάδας μας θέλοντας να υπονομεύσουν το κύρος και την αξιοπιστία της  αλλα και τις προσπάθειες των παικτών και των παραγόντων, έχουμε να τους πούμε ότι θα μας βρουν μπροστά στο μέλλον και θα προστατεύσομε  την ομάδα μας πλέον με την νομική οδό  αφου ποτε δε τέθηκε θέμα παραχώρησης παιχνιδιού για όσο διάστημα είμαστε στο ΔΣ του ΑΟΒ Βραχασιου .

Αναδημοσίευση από το ιστολόγιο του Αθλητικού Όμιλου Βραχασίου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.