Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Γιώργος Φθενάκης: Αποφάσισα να κινηθώ νομικά για τις συκοφαντίες


Ως Δημόσιο πρόσωπο γνωρίζω ότι θα δέχομαι κακοπροαίρετη κριτική από ορισμένα στελέχη της αντιπολίτευσης.
Δυστυχώς, σε πολλές περιπτώσεις αυτή η κριτική – λάσπη η οποία πηγάζει από κακία και αντιπάθεια προς το πρόσωπό μου, ξεπερνά τα όρια.

Αυτή τη φορά, οι γνωστοί …Ρομπέν του Βραχασίου, εκτοξεύουν τα …δηλητηριώδη βέλη τους, με πραγματικό στόχο όχι τον Αθλητικό Όμιλο Βραχασίου αλλά τον Πρόεδρο του – εμένα -.
Επώνυμα ή ανώνυμα, κάνουν λόγο για πολιτικοποίηση της ομάδας, για …στημένα ματς με σκοπό τις …ψήφους, για …κατάντια της ομάδας και πολλά άλλα, συκοφαντίες τις οποίες μάλιστα «υπερασπίζονται» μέσα από φράσεις του τύπου “πολλά …ακούγονται, αν …αληθεύουν”.

Το τραγελαφικό στην υπόθεση είναι ότι πρόκειται για τα ίδια πρόσωπα που διασπείρουν αυτές τις φήμες με στόχο να … πολιτικοποιήσουν καταστάσεις που υπάρχουν μόνο στη φαντασία τους για να κάνουν τη δική τους …φιέστα σε πολιτικό blog.

Καλό είναι να ξέρουν ότι όσοι ασχολούνται πραγματικά με τον αθλητισμό έχουν ψυχή.
Και αν ισχυρίζονται ορισμένοι ότι κάποτε ασχολήθηκαν με τον αθλητισμό, θα πρέπει να ντρέπονται σήμερα με τα όσα γράφουν, βάζοντας στο στόχαστρο την ιστορική μας ομάδα.
Από δω και πέρα, ας παίξουν …μπάλα στα δικαστήρια.  Εκεί ας αποδείξουν με στοιχεία και ονόματα τις δήθεν ανησυχίες τους, για τις οποίες όπως …ισχυρίζονται έχουν και διασταυρωμένες πηγές.

Αποφάσισα να κινηθώ νομικά για όλες αυτές τις συκοφαντίες που διαταράσσουν τη ζωή μου, σε αυτοδιοικητικό, επαγγελματικό, οικογενειακό και φιλικό επίπεδο.

Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα.
Αυτό αφορά και τα blogs που αφήνουν τον οποιοδήποτε να ρίχνει λάσπη, ανεξέλεγκτα.

Με εκτίμηση
Γιώργος Φθενάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.