Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Έτοιμο να ξεκινήσει τη λειτουργία του τις επόμενες ημέρες το ανακαινισμένο ελαιουργείο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βραχασίου



Έτοιμο να ξεκινήσει τη λειτουργία του τις επόμενες ημέρες είναι το ανακαινισμένο ελαιουργείο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βραχασίου. Χθες πραγματοποιήθηκε συνάντηση - συνέλευση των συνεταίρων και διαπιστώθηκε ότι όλα είναι έτοιμα για τη φετινή περίοδο, παρά το ότι η σοδιά είναι κατά πολύ μικρότερη από τα προηγούμενα χρόνια. Ήδη όμως υπάρχουν αρκετά σακιά ελιές στο συνεταιρισμό έτοιμα για άλεση!






1 σχόλιο:

  1. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΒΡΑΧΑΣΙΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΜΑΖΕΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ –ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΝΙΠΤΗΡΕΣ ΝΤΟΥΖ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ [ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΖΥΓΑΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΔΙΟΥ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ.ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΤΗΡΙΑ.ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΣΟΥΛΑΔΑΚΙΔΕΣ ΜΗΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝ ΜΕΣΩ [ΑΣΕΠ] ΜΗ ΠΑΘΕΤΕ ΟΤΙ ΕΠΑΘΕ Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΝΤΙΝΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ.
    ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΕΜΠΙΔΑΚΗΣ Π Ε Π Ω]
    ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΒΡΑΧΑΣΙΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΜΑΖΕΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ –ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΝΙΠΤΗΡΕΣ ΝΤΟΥΖ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ [ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΖΥΓΑΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΔΙΟΥ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ.ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΤΗΡΙΑ.ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΣΟΥΛΑΔΑΚΙΔΕΣ ΜΗΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝ ΜΕΣΩ [ΑΣΕΠ] ΜΗ ΠΑΘΕΤΕ ΟΤΙ ΕΠΑΘΕ Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΝΤΙΝΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ.
    ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΕΜΠΙΔΑΚΗΣ Π Ε Π Ω]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.