Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2013

Ο Γ. Φθενάκης απαντά στον πρ.πρόεδρο της τοπ. κοινότητας Βραχασίου

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες, αισθάνομαι την ανάγκη να μοιραστώ κάποιες σκέψεις μαζί σας σε σχέση με “ανθρώπους” που λειτούργησαν διχαστικά απέναντι στην τοπική μας κοινωνία και που εκπροσώπησαν, ευτυχώς, για μικρό διάστημα την Τοπική Κοινότητα Βραχασίου.

Πίσω από την ανικανότητα στην εκτέλεση των καθηκόντων του συγκεκριμένου “κυρίου” κρύβονται πολλές …αδυναμίες του, όπως η αγάπη του για το χρήμα, αφού χωρίς ευρώ, το …μυαλό του δεν μπορούσε να …λειτουργήσει ώστε να ανταποκριθεί στις αυξημένες ανάγκες της περιοχής.

Ένας από τους πολλούς λόγους είναι ότι ο …μίζερος διαχειριστής υπερεκτιμούσε τις δυνατότητες του καθώς νόμιζε ότι ήταν ηθικός, ικανός και άψογος και συμπεριφερόταν ως ένας μικρός Πρωθυπουργός, τον οποίο συνεχίζουν να χειροκροτούν οι λιγοστοί φίλοι του, επίσης με πολιτικές φιλοδοξίες και με διανοητικά προβλήματα.

Για τη λάσπη που ρίχνει εναντίον του Δημάρχου Αγίου Νικολάου ο οποίος πίεζε για την παραίτηση του για τους γνωστούς λόγους, υπάρχουν… εξηγήσεις πίσω από τις βολές που εξαπολύει.

Τυχαία ανακάλυψα ένα έγγραφο που απέστειλε ο συγκεκριμένος … ““μαχητής διεκδίκησης έργων”” στον Δήμαρχο Δημήτρη Κουνενάκη, τον Σεπτέμβριο του 2011 και με αίτημα για μεταφορικό μέσο.

Στο έγγραφο αναφέρει ότι δεν αντέχει οικονομικά να πληρώνει από τη τσέπη του, τα έξοδα μετακίνησης του προς τους οικισμούς, όπως βενζίνη και ζητά άκουσον άκουσον να του παραχωρηθεί αυτοκίνητο του δήμου, προσωπικός οδηγός 2-3 φορές τη βδομάδα, κινητό τηλέφωνο και χρήματα για να καλύπτει τα προσωπικά του έξοδα, όταν επισκέπτεται τους οικισμούς!!!

Εκφράζει μάλιστα το παράπονο του γιατί ο υδραυλικός του δήμου να έχει αυτοκίνητο και κινητό τηλέφωνο που χρεώνει στον δήμο και όχι ο ίδιος !!!

Ο …σπουδαίος και …τρανός, αποδείχθηκε μια μεγάλη οικονομική φούσκα που τάχα … αγωνιά για τα προβλήματα της περιοχής μας.

Κατά τα άλλα, υποστηρίζει ότι δέχεται …πόλεμο από τους πολιτικούς του αντιπάλους.

Κούνια που σε …κούναγε!!!

Η προκλητικότητα του “συνανθρώπου” μας στην ίδια επιστολή,  έχει και συνέχεια.

Αναφέρει ότι αν αδυνατεί ο δήμος να του διαθέσει αυτοκίνητο με οδηγό 3 φορές τη βδομάδα, ας του διαθέσει το Jeep της Τέως Κοινότητας ή κάτι άλλο μικρότερου κυβισμού!Δυστυχώς, αυτή είναι η πραγματικότητα για τον συντοπίτη μας ο οποίος στάθηκε …άτυχος διότι ο Δήμαρχος μας δεν του ικανοποίησε τις απαιτήσεις του, …υψηλών στόχων με συνέπεια ο κ. Κουνενάκης να αποτελεί για τον ίδιο …κόκκινο πανί.

Ο κ. Κουνενάκης σέβεται την τοπική κοινωνία και δεν θα μπορούσε άλλωστε να δεχθεί τις παράλογες οικονομικές φιλοδοξίες καθώς τα 279 ευρώ που λάμβανε μηνιαίως ο συγκεκριμένος τοπικός άρχοντας, ήταν λίγα για την τσέπη του.

Ονειρευόταν μεταφορά VIP στα χωριά!

Ονειρευόταν να κρατάει ένα κινητό σύγχρονης τεχνολογίας για να μιλάει με τους ΗΙ TECK συμβούλους.

Ονειρευόταν να πηγαίνει στα καφενεία και να κερνάει αβέρτα με λεφτά του δήμου και κατ’ επέκταση των δημοτών για τις δημόσιες σχέσεις του.

Μόνο πούρο για να καπνίζει δεν ζήτησε!

Ονειρεύεται μια εικόνα εικονικής πραγματικότητας, την οποία φιλοδοξεί να …υλοποιήσει ενόψει των εκλογών.

Στη …τρέλα σου κύριε, βρήκα τη χρυσή τομή.

Μπορείς και τώρα να κάνεις τη βόλτα σου στους οικισμούς, καβάλα στη μηχανή του κολλητού σου, ο οποίος τα βράδια κυκλοφορεί στον Άγιο Νικόλαο, φωτογραφίζοντας τις ασχήμιες της πόλης ακούγοντας το τραγούδι strangers in the night!

Με αυτό τον τρόπο, δεν θα πληρώνεις από τη τσέπη σου, έξοδα για βενζίνη ενώ θα έχεις άμεση ενημέρωση για τα επόμενα βήματα σου, από τον …καλό στις μπούρδες σύμβουλο ο οποίος θέλει και ειδικό προσκλητήριο στις συνεδριάσεις των τοπικών συμβουλίων.

Όσο για τους υπόλοιπους της παρέας σας, τους έχει απομονώσει η ίδια η κοινωνία.

Ας αφήσουν τις κοτρώνες ότι το χωριό έχασε μια χρυσή ευκαιρία από τη δική σου εκπροσώπηση.

Αντίθετα, συμφωνώ με την άποψη ότι εσένα δεν μπορούσε να σε ελέγξει ο Δήμαρχος γιατί τα μυαλά σου είχαν πάρει τόσο …οικονομικό αέρα, λόγω μεγαλομανίας.

Φαίνεται ότι ο πήχης για ορισμένους είναι μόνο οικονομικός!

Τέλος, όσοι βιάζονται για τη καρέκλα και την απομάκρυνση του Δημάρχου, θα διαψευστούν για ακόμη μια φορά.

Τα πάντα έχουν το σωστό timing.  Βέβαια, αυτό δεν το έμαθαν ακόμη οι πολιτικοί “αντίπαλοι” και ούτε θα το μάθουν ποτέ, αφού η φλόγα της φιλοδοξίας του έχει κάψει προ πολλού.

Γιώργος Φθενάκης
Πρ. Τοπικής Κοινότητας Βραχασίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.