Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Επιστολή από το Γιώργο Φθενάκη

Από καρδιάς, θέλω να ευχαριστήσω τους δημότες και τις δημότισσες που με τίμησαν με τη ψήφο τους, στις δημοτικές εκλογές, της προηγούμενης Κυριακής.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η αγάπη και η στήριξη σας με έφεραν πρώτο σε σταυρούς στη δημοτική κοινότητα Βραχασίου, με το συνδυασμό «Σύγχρονος Δήμος», με τον Δημήτρη Κουνενάκη.

Είμαι βέβαιος ότι θα ανταποκριθώ με το καλύτερο τρόπο στις προσδοκίες σας, κάνοντας πράξη τις δεσμεύσεις μου σε σχέση με την υλοποίηση μιας σειράς έργων και υποδομών, τα οποία θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής μας, διαμορφώνοντας ταυτόχρονα ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας, τα οποία είναι το μέλλον του τόπου μας.

Έχοντας εμπειρία στα κοινά του τόπου μας και έχοντας αναπτύξει καλές σχέσεις και συνεργασίες με αρκετούς φορείς που βρίσκονται σε κρίσιμα πόστα της κοινωνικής και πολιτικής μας ζωής αλλά και σε αρκετούς τομείς, πιστεύω ότι θα πετύχουμε πολλά προς όφελος της τοπικής μας κοινωνίας.

Προτρέπω όλους να ψηφίσουν και την ερχόμενη Κυριακή, διότι η εκλογική αναμέτρηση είναι κρισιμότατη.

Ραντεβού στις κάλπες λοιπόν για να ψηφίσουμε τον καταλληλότερο δήμαρχο.

Προσωπικά, θεωρώ ότι ο Δημήτρης Κουνενάκης είναι ο καταλληλότερος δήμαρχος για τη διοίκηση του δήμου Αγίου Νικολάου.

Έχοντας συνεργαστεί μαζί του, γνωρίζω πολύ καλά, τις δυνατότητες του και κυρίως το ήθος, την εντιμότητα και τη «μαχητικότητα» του στην διεκδίκηση δεκάδων ζητημάτων πρώτης γραμμής για τους πολίτες.
Γνωρίζω πόσο συνεργάσιμος είναι απέναντι στους δημοτικούς του συμβούλους και όχι μόνο, έχω αντικρίσει το κοινωνικό - ανθρώπινο πρόσωπο του σε ευαίσθητα θέματα που απασχολούν τους δημότες, τη δύσκολη χρονική περίοδο που διανύουμε τα τελευταία 6 χρόνια.

Για μένα ο Δημήτρης Κουνενάκης είναι άνθρωπος με Α κεφαλαίο.

Θεωρώ ότι είναι ένας πετυχημένος δήμαρχος, τον οποίο οφείλουμε να εμπιστευτούμε για μια ακόμη φορά και με τη ψήφο μας, διότι υλοποίησε σημαντικό έργο σε όλες τις περιοχές του δήμου μας , «έτρεξε» μελέτες και δεκάδες έργα, τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη, πρωτοστάτησε σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις και κυρίως έδωσε όραμα και αναπτυξιακή ανάσα στον τόπο μας.ινητοποιήσεις και κυρίως έδωσε όραμα και αναπτυξιακή ανάσα στον τόπο μας.
Άρα, δεν χρειάζονται «πειραματισμοί» στην τοπική αυτοδιοίκηση. Το «κλειδί» της περαιτέρω ανάπτυξης του τόπου μας είναι ο Δημήτρης Κουνενάκης.

Και ενώ έχουμε μπροστά μας, μια εκλογική μάχη στήθος με στήθος, κάποιοι κάνουν όνειρα για τον εαυτούλη τους καθώς ονειρεύονται την… καρέκλα του Προέδρου της τοπικής κοινότητας Βραχασίου.
Βεβαίως, δεν είναι κακό να κάνεις όνειρα, όχι όμως να παραπλανούν και να παροτρύνουν τους πολίτες να στηρίξουν την παράταξη του Αντώνη Ζερβού, θεωρώντας ότι με τον τρόπο αυτό θα επωφεληθούν …πολιτικά.
Οι ψηφοφόροι έχουν μυαλό και βλέπουν πολύ μακριά.

Αφήστε τα όνειρα θερινής νυκτός.
Η νομοθεσία είναι σαφέστατη:
«Αν σε δημοτική κοινότητα δεν έχουν ανακηρυχθεί υποψήφιοι του επιτυχόντος στο δήμο συνδυασμού, το αξίωμα του Προέδρου καταλαμβάνει ο πρώτος σε σταυρούς προτίμησης υποψήφιος του επόμενου σε εκλογική δύναμη συνδυασμού στο δήμο, που έχει ανακηρυχτεί σύμβουλος στη δημοτική κοινότητα.
Η μη αποδοχή του αξιώματος του Προέδρου δεν οδηγεί σε απώλεια της ιδιότητας του μέλους του συμβουλίου της δημοτικής κοινότητας».

Γιώργος Φθενάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.