Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

"Έχοντας πλέον εμπειρία και κυρίως όραμα για τον τόπο μας δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω με την ίδια εντιμότητα και το ίδιο πάθος να ανταποκρίνομαι με σεβασμό στις αυξημένες κοινωνικές ανάγκες του Βραχασίου"


του Γιώργου Φθενάκη

Ένας χρόνος και εννέα μήνες πέρασαν από τότε που ανέλαβα το «τιμόνι» της τοπικής κοινότητας Βραχασίου.  Πραγματικά, ήταν ένα «μάθημα» και συνάμα «στοίχημα» ζωής για μένα απέναντι στα δεκάδες καθημερινά προβλήματα (μικρά και μεγάλα) αλλά και δυσλειτουργίες του δημόσιου συστήματος και θέλω να πιστεύω ότι παρά τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες και τα όποια εμπόδια, συνέβαλα στην επίλυση τους, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τη στήριξη της τοπικής μας κοινωνίας και το καλό του τόπου μας.

Ήταν μια δύσκολη χρονική περίοδος από πολλές απόψεις, όμως ενωμένοι καταφέραμε να αναστρέψουμε το αρνητικό κλίμα που επικρατούσε και λόγω λανθασμένων χειρισμών του παρελθόντος, να σταθούμε όρθιοι και να δώσουμε «μάχες» για μια σειρά ζητημάτων.

Μαζί πετύχαμε πολλά, έχοντας από τη πρώτη στιγμή στο πλευρό μας τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου Δημήτρη Κουνενάκη αλλά και τις δημοτικές υπηρεσίες, οι οποίες πραγματικά παρήγαγαν σημαντικό έργο σε όλους τους τομείς.


Από την αγάπη και τη συμπαράσταση σας, όλο αυτό το χρονικό διάστημα, άντλησα ακόμη μεγαλύτερη δύναμη για να συνεχίσω.

Νιώθω υπερήφανος για τον τόπο μου.
Νιώθω υπερήφανος για τα έργα που υλοποιούνται ή είναι σε εξέλιξη στην ευρύτερη περιοχή.
Νιώθω υπερήφανος γιατί το «σκληρό» πολιτικό σύστημα δεν επηρέασε τον χαρακτήρα μου, τις επιλογές μου και τη γενικότερη στάση ζωής μου.

Ρίχνομαι στη «μάχη» των αυτοδιοικητικών εκλογών και διεκδικώ τη ψήφο σας για να επανεκλεγώ στη δημοτική κοινότητα Βραχασίου, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Κουνενάκη.

Πρωταρχικοί μου στόχοι είναι:

- η επίλυση προβλημάτων καθημερινότητας
- η περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη και προβολή του Σισίου
- η δημιουργία υποδομών για τις ανάγκες αναβάθμισης του τουριστικού μας προϊόντος
- η κατασκευή γηπέδου για τον Αθλητικό Όμιλο Βραχασίου
- έργα ανάπλασης για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Έχοντας πλέον εμπειρία και κυρίως όραμα για τον τόπο μας, δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω με την ίδια εντιμότητα και το ίδιο πάθος να ανταποκρίνομαι με σεβασμό στις αυξημένες κοινωνικές ανάγκες του Βραχασίου.

Όχι, στην αποχή στις κρίσιμες αυτές εκλογές, ΝΑΙ στην καλύτερη επιλογή προσώπου για την κατάλληλη θέση ευθύνης!

Γιώργος Φθενάκης
Υποψήφιος Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Βραχασίου, με τον «Σύγχρονο Δήμο»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.