Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Τα λεγόμενα των Μ. Πετσαλάκη και Χρ. Μαμαλούκου για την Κοινότητα Βραχασιου υιοθέτησε ξαφνικά σήμερα ο Αντ. Ζερβός


Σε  υιοθέτηση των επιχειρημάτων για την Κοινότητα Βραχασίου του πρ. προέδρου της τοπικής κοινότητας Βραχασίου Μ. Πετσαλάκη και του εκπροσώπου της Δημοτικής Συνεργασίας στην τοπ. κοινότητα Βραχασίου  Χρ. Μαμαλούκου προχώρησε σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Αντ. Ζερβός κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής αναμέτρησης των δύο υποψηφίων δημάρχων στο web tv της εφημερίδας ΑΝΑΤΟΛΗ.

Απαντώντας σε ερώτηση άσχετη με το Βραχάσι αλλά σχετικά με τη Νεάπολη και το ταμειακό της υπόλοιπο, ο Αντ. Ζερβός  ανέφερε με πάθος ότι δεν έχει γίνει παράδοση παραλαβή στην πρώην Κοινότητα προς το Δήμο Αγ. Νικολάου (πράγμα όπως ξέρουμε δεν ισχύει), αναρωτήθηκε γιατί δεν κλείνει η  επιχειρησιακή Βραχασίου και έθεσε το ερώτημα γιατί το 1% να το κατέχει κάποιος φορέας, αποφεύγοντας έντεχνα να κατονομάσει τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μιλάτου,( ο οποίος συμμετέχει για λόγους καθαρά τυπικούς στη μετοχική σύνθεση της εταιρίας και δεν έχει λάβει ποτέ ούτε ένα ευρώ μέρισμα από τα κέρδη της).

Πρέπει να πούμε ότι καθ όλη  την προεκλογική περίοδο μέχρι και σήμερα ουδέποτε ανέφερε κάτι σχετικό για τα θέματα αυτά ο Αντ. Ζερβός.

Η ξαφνική υιοθέτηση των λεγόμενων του Μ. Πετσαλάκη και Χρ. Μαμαλούκο από τον Αντ. Ζερβό τρεις ημέρες πριν το δεύτερο γύρο είναι σαφές ότι υποκρύπτει εκλογική προσέγγιση με το συγκεκριμένο χώρο ψηφοφόρων.

Επαναφέρει όμως σε νέα βάση μια ακραία αντιπαράθεση που έχει δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στην περιοχή της τοπικής κοινότητας Βραχασίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.