Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Γιώργος Φθενάκης: Μετά τη μάχη των σταυρών, ακολουθεί η μεγάλη μάχη

Μετά τη μάχη των σταυρών, ακολουθεί η μεγάλη μάχη για την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων της κοινωνίας μας, η οποία αναμένει τώρα από τη νέα δημοτική αρχή του Αγίου Νικολάου λύσεις και κυρίως να κάνει πράξη το αναπτυξιακό όραμα που δεσμεύτηκε προεκλογικά ο κ. Αντώνης Ζερβός.

Προσωπικά, σέβομαι απόλυτα τη ψήφο εμπιστοσύνης που έδειξαν οι πολίτες στο πρόσωπο του νέου δημάρχου και ελπίζω να αποφευχθούν λανθασμένες τακτικές και …πικρές συνταγές του παρελθόντος ώστε να μην χαθούν και πάλι οι νέες ελπίδες για τη νέα γενιά που αναπτέρωσε ο νέος δήμαρχος.

Εύχομαι καλή δύναμη στη νέα δημοτική αρχή, η οποία πράγματι έχει μπροστά της μια δύσκολη πενταετία καθώς πέρα από τα έργα που θα πρέπει να ολοκληρώσει, να δρομολογήσει και υλοποιήσει, θα πρέπει να δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στην κοινωνική πολιτική λόγω της παρατεταμένης ύφεσης.
Επιπλέον, θα πρέπει να αποδείξει τα όσα δεσμεύτηκε περί ισόρροπης ανάπτυξης σε όλες τις δημοτικές κοινότητες του δήμου.


Από την άλλη πλευρά όμως θέλω να κάνω σαφές προς κάθε κατεύθυνση ότι στη περίπτωση που στο άμεσο μέλλον διαπιστωθεί ότι η νέα δημοτική αρχή δεν σκύψει στα προβλήματα της περιοχής μας και δεν «τρέξει» έργα σε σχέση με την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής μας αλλά και σε σχέση με τον αθλητισμό, τότε ως Πρόεδρος της  δημοτικης Ενοτητας  Βραχασίου θα τραβήξω «κόκκινες» γραμμές και θα συγκρουστώ με όλους όσους λένε λόγια χωρίς …αντίκρισμα.

Επιπλέον, δηλώνω ότι θα καταβάλλω προσπάθειες ώστε το ενωτικό κλίμα που επικρατεί στην περιοχή μας, να μην διαταραχθεί από τα γνωστά πρόσωπα τα οποία προσπαθούν να διχάσουν την κοινωνία μας, με ψεύδη και λάσπη όπως έκαναν και προεκλογικά
Ευτυχώς, τα συγκεκριμένα πρόσωπα είναι μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού και είναι γνωστά για την τακτική τους στην τοπική μας κοινωνία.

Ως δημοτική παράταξη κάναμε ένα έντιμο και αξιοπρεπή αγώνα με τον υποψήφιο δήμαρχο μας Δημήτρη Κουνενάκη για έναν «Σύγχρονο Δήμο» και για ένα όραμα που είναι υλοποιήσιμο και όχι «εικονικής πραγματικότητας».

Εύχομαι στους νεοεκλεγέντες καλή δύναμη και συνεργασία ώστε όλοι μαζί να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για το καλό του τόπου μας.

Πρόεδρος δημοτικης ενοτητας Βραχασιου
Φθενάκης Γιώργος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.