Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Τηλεφωνικές απειλές και ύβρεις εις βάρος του προέδρου της Τοπ. Κοινότητας Βραχασίου Γ. Φθενάκη για την ομαλοποίηση του παραλιακού δρόμου Μιλάτου - Σισίου


Τηλεφωνικές απειλές και ύβρεις δέχθηκε χθες ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βραχασίου από άτομο από το  ν. Ηρακλείου λόγω της ομαλοποίησης στον παραλιακό δρόμο Μιλάτου Σισίου που εκτελείται τις τελευταίες ημέρες από συνεργείο του Δήμου Αγίου Νικολάου στα πλαίσια των γενικότερων συντηρήσεων οδών της περιοχής.
 Για την ομαλοποίηση του συγκεκριμένου δρόμου υπάρχει σχετική ομόφωνη θετική απόφαση του Συμβουλίου Τοπικής Κοινότητας Βραχασίου, μετά από σχετικό αίτημα του Πολιτιστικού Συλλόγου  Μιλάτου.

Το άτομο που τηλεφώνησε στον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Βραχασίου τον έβρισε με ακραίες και χυδαίες εκφράσεις, ενώ τον απείλησε ότι αν προσχωρήσει  η ομαλοποίηση του δρόμου θα  κινδυνεύσει ο ίδιος, το σπίτι και η οικογένεια του.

Ο πρόεδρος Γ. Φθενάκης ανέφερε το περιστατικό στο Δήμαρχο Δ. Κουνενάκη και το κατήγγειλε στις αρμόδιες αρχές ενώ το συνεργείο του Δήμου Αγίου Νικολάου συνέχισε κανονικά σήμερα τις προγραμματισμένες εργασίες ομαλοποίησης του συγκεκριμένου δρόμου.

1 σχόλιο:

  1. Οι γνωστοι... αγνωστοι, με τις απειλες τους... Το ξερουν καλα το ποιηματακι απ' οτι φαινεται.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.