Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Γιώργος Φθενάκης: "Στην ανάπτυξη του τόπου δεν μπορεί να σταθεί κανένας εμπόδιο"



"Στην ανάπτυξη του τόπου δεν μπορεί να σταθεί κανένας εμπόδιο". Αυτό στέλνω ως μήνυμα σ' όσους "επιχειρούν" τις τελευταίες μέρες να "φρενάρουν" εργα που γίνονται στη περιοχη άλλα και σε όσους "επιχειρήσουν" στο ...μέλλον να μπλοκάρουν άλλα αναπτυξιακά έργα που συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Οπότε, οι τηλεφωνικές απειλές, οι ύβρεις και οι τραμπουκισμοί που δέχτηκα από συγκεκριμένα άτομα, δεν με πτοούν.  Αντιθέτως, με "οπλίζουν" με μεγαλύτερη δύναμη ώστε να συνεχίσω να "μάχομαι" απέναντι στα συμφέροντα εκείνα που""" βλάπτουν"" τον τόπο μας.
Όσοι ιδιώτες θεωρούν ότι θίγονται τα συμφέροντα τους, υπάρχει και η νομική οδός!
Πρακτικές όμως του ...τύπου -απειλών-ύβρεων-τραμπουκισμών μακριά από μας.

Οι εργασίες ομαλοποίησης της παραλιακής οδου Μιλάτου-Σισίου, για τις οποίες υπάρχει ομόφωνη απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου Βραχασίου, θα διακοπουν προς το παρόν αφου ο εισαγγελέας διέταξε επείγουσα προκαταρκτική εξέταση  αλλα θεωρω ότι θα δωθει οριστική λύση στο πρόβλημα αυτο που  ταλανίζει τόσο  την τοπικη κοινωνία αλλα  και τις  διαμάχες που υπάρχουν με τον  επιχειρηματία εδω και αρκετά χρονια .

Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Δημήτρη Κουνενάκη, το Δημοτικό Συμβούλιο και την αντιπολίτευση για τη στήριξη τους προς το πρόσωπό μου.

Ακόμη, ευχαριστώ θερμά τους συμπολίτες μου, που από την πρώτη στιγμή στάθηκαν στο πλευρό μου και καταδίκασαν αυτές τις πρακτικές .
Πραγματικά, η συμπαράσταση σας "φωτογραφίζει"  την αγωνία μιας κοινωνίας που "μάχεται", ελπίζει και οραματίζεται  ένα καλύτερο αύριο.  Γιατί πέρα από τα έργα και τις προσπάθειες που καταβάλλονται για το καλό της περιοχής μας, μεγάλη σημασία έχουν και οι ανθρώπινες σχέσεις.

Γιώργος Φθενάκης 
πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Βραασίου

2 σχόλια:

  1. Μια διευκρίνηση ... "Στην ανάπτυξη του τόπου δεν μπορεί να σταθεί κανένας εμπόδιο". Αυτό στέλνω ως μήνυμα σ' όσους "επιχειρούν" τις τελευταίες μέρες να "φρενάρουν" εργα που γίνονται στη περιοχη άλλα και σε όσους "επιχειρήσουν" στο ...μέλλον να μπλοκάρουν άλλα αναπτυξιακά έργα που συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών. Η ερώτηση μου ..! υπάγονται στα παραπάνω και ΒΑΠΕ ....?? Μιχάλης Δασκαλάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το συμβούλιο Τοπικής Κοινότητας Βραχασίου (που ο πρόεδρος του είναι ο Γ. Φθενάκης) έχει πάρει απόφαση ενάντια στις ΒΑΠΕ και στη χωροθέτηση τους στην περιοχή μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.