Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Ένα μήνυμα από το Γ. Φθενάκη

Εκ μέρους του ΔΣ του ΑΟΒ να ευχηθώ Χρόνια πολλά με υγεία και χαρά σε όλους τους ποδοσφαιριστές, το προπονητή, τους φιλάθλους και ιδιαίτερα στον πρώην προπονητή της ομάδας μας Ίωνα Περάκη ο οποίος πέρασε δύσκολες στιγμές τις άγιες αυτές μέρες καθώς υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.  Είμαστε στο πλευρό του για ότι και αν χρειαστεί.

Και το 2014 προβλέπεται να είναι ένα κρίσιμο έτος για τη χώρα μας καθώς από ότι φαίνεται παρατείνεται η ύφεση και η ανεργία με εκατοντάδες νοικοκυριά να δίνουν καθημερινή μάχη για την επιβίωση.

Εύχομαι να μπορέσουμε όλοι να γίνουμε καλύτεροι ως άνθρωποι, ώστε ενωμένοι και αρμονικά δεμένοι η κοινωνία μας να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις αυξημένες απαιτήσεις της σημερινής, δύσκολης κατάστασης .

Δυστυχώς, υπάρχουν κάποιοι που έχουν «καβαλήσει» το καλάμι , μαζί και την καρέκλα που ονειρεύονται στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης .  Εξακολουθούν να προκαλούν εντάσεις και να διχάζουν την κοινωνία είτε με τη μορφή γελοίων καταγγελιών είτε με ψεύδη  για να … εξυψώσουν τον εγωισμό τους μη παραδεχόμενοι την αποτυχημένη πορεία τους .

Θέλω επίσης ως πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Βραχασίου και εκπροσωπώντας μια ολόκληρη κοινωνία να ζητήσω συγνώμη από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αγίου Νικολάου για την απαράδεκτη συμπεριφορά ´´´συντοπίτη ´´μας προς το πρόσωπο και το θεσμό του Δημάρχου και να ενημερώσω τους πολίτες ότι ο συγκεκριμένος ""γνωστός"" στο δήμο δεν εκπροσωπεί κανένα παρά μόνο τον εαυτό του .

Με αφορμή την τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, θέλω να επισημάνω στον επικεφαλή της αντιπολίτευσης ότι η κίνηση της δημοτικής αρχής και του Δημάρχου για την κοινωνική πολιτική απέναντι στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού περί τις 180 καταγεγραμμένες οικογένειες οι οποίοι έλαβαν δωρεάν τσάντες με τρόφιμα, προσπάθεια αλληλεγγύης που ενισχύθηκε από προσφορές επιχειρήσεων φορέων και πολιτών, πρέπει να επικροτείται και όχι να γίνετε αντικείμενο "" φθηνής"" αντιπολίτευσης μέσω αδικαιολόγητων εντάσεων στις συνεδριάσεις του οργάνου.

Πρέπει να καταλάβετε ότι αρκετοί συνάνθρωποι μας, βρίσκονται σε απόγνωση και η επιβίωση τους εξαρτάται πλέον από κινήσεις αλληλεγγύης.  Σταματήστε επιτέλους να συκοφαντείτε φορείς ή ακόμα και επιχειρήσεις που βοηθούν αφιλοκερδώς αυτές τις προσπάθειες ανθρωπιάς.

Τέλος να ευχηθώ σε όλους καλά Χριστούγεννα.  Ευτυχισμένο το νέο έτος !!!!

Γιώργος Φθενάκης

Πρόεδρος Τοπικής κοινότητας Βραχασίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.