Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Ο δραστήριος και ιδιαίτερα αγαπητός σε όλη την κοινωνία του Μεραμπέλλου ιατρός στο νοσοκομείο Νεάπολης Γιάννης Κομνηνός έφυγε σήμερα το πρωί μετά από καρδιακό επεισόδιο

Ο δραστήριος και ιδιαίτερα αγαπητός σε όλη την κοινωνία του Μεραμπέλλου ιατρός στο νοσοκομείο της Νεάπολης Γιάννης Κομνηνός έφυγε σήμερα το πρωί μετά από καρδιακό επεισόδιο το οποίο υπέστη κατά την χθεσινή εφημερία του.

 Η τραγική αυτή είδηση έχει παγώσει στην κυριολεξία όλη την τοπική κοινωνία.

Ο Γιάννης Κομνηνός ήταν μόνιμος ιατρός του Νοσοκομείου Κ.Υ. Νεάπολης με την ειδικότητα της γενικής ιατρικής και ήταν υπεύθυνος για το περιφερειακό ιατρείο Βραχασίου Σισίου Μιλάτου.

Ήταν ένας ιδιαίτερα δραστήριος επιστήμονας και άνθρωπος. Τα τελευταία χρόνια ήταν από τους πρωτεργάτες εκδηλώσεων  του Νοσοκομείου με περιεχόμενο και στόχο κοινωνικής αλληλεγγύης.

Ακόμη ο Γ. Κομνηνός είχε κεντρικό ρόλο στην επιτυχή προσπάθεια για τη διατήρηση της διοικητικής αυτοτέλειας του Διαλυνάκειου Νοσοκομείου ΚΥ Νεάπολης

2 σχόλια:

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.