Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Ο Γ. Φθενάκης απαντά

Δεν θεωρώ ότι πρέπει να ασχοληθώ με τρία ή τέσσερα άτομα που γράφουν όλα αυτά τα συκοφαντικά και άθλια σχόλια στο ιστολόγιο της αντιπολίτευσης αφού είναι γνωστοί στο κοινό και περιθωριοποιημένοι !
Μάλιστα, κάποιοι άνεργοι εκπαιδευτικοί πρώην ωρομίσθιοι σε ΤΕΙ αυτοπροβάλλονται οτι κάνουν καριέρα "" ακαδημαϊκή"" .
Το πως γίνεται αυτό, μόνο αυτοί ξέρουν!  Μάλλον, προσπαθούν να πάρουν Master στο χαφιεδισμό !

Από την άλλη, θεωρώ ότι πρέπει να ασχοληθώ με το ήθος και την  αξιοπρέπεια των υπευθύνων του ιστολογίου που φιλοξενούν άκρως συκοφαντικά και δυσφημιστικά σχόλια προφανώς νομίζοντας ότι θα μπορέσουν να μου χαλάσουν το προφίλ λες και θα αρχίσω καριέρα πολιτικού!!! Βέβαια, αυτό δεν συμβαίνει μόνο σε μένα αλλα σε όποιον τολμήσει να ασχοληθεί με τα κοινά και τους χαλάει τη ""σούπα  """ όπως θα έλεγε ο καθένας!
Δυστυχώς, αυτή είναι η εικόνα της αντιπολίτευσης στο δήμο.  Ακριβώς αυτό το ... ήθος και η συνεχής ανιαρή και φθηνή αντιπολίτευση σε ολα τα θέματα !  Καταγγελίες - συκοφαντίες - δυσφήμιση !

Καλό λοιπόν είναι στις επερχόμενες εκλογές ο κόσμος που έχει πια κρίνει τον καθένα να του δώσει αυτό που του αξίζει !
Δεν θέλω να αναφερθώ προσωπικά στο τι ρόλο παίζει ο καθένας, γιατι αρκετά έχουμε κουραστεί όλοι  μας να διαβάζουμε αναρτήσεις λες και δεν έχουμε άλλη δουλειά να κάνουμε !

Είναι γνωστή η στάση της αντιπολίτευσης αφού συντηρεί τη διχόνοια στις τοπικές κοινωνίες.  Οπότε, δεν χρειάζεται φαντασία για, το τι θα ακολουθήσει  αν κάποια μέρα ( ...χτύπα ξύλο ) βρεθούν να έχουν τα ηνία του δήμου !

Οι συμπολίτες μου, ας τα λάβουν υπόψιν τους γιατί τα συγκεκριμένα άτομα οραματίζονται μόνο την καρέκλα της τοπικής αυτοδιοίκησης!

Σε ότι αφορά στους τίτλους που κατέχω, δεν είναι καθόλου ...τυχαίο.  Είναι τιμή μου που με επέλεξαν οι χωριανοί μου με νόμιμες και δημοκρατικές διαδικασίες, δείχνοντας έτσι την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μου ! Αν και αυτό τους ...πειράζει τι να κάνουμε; Δημοκρατία έχουμε !  Άλλοι έχουν μόνιμη θέση στα blogs.  Τυχαίο, δε νομίζω!

Τέλος, μακρυά οι πολιτικές σκοπιμότητες από τον αθλητισμό.  Από τη πλευρά μας, καταβάλλουμε τιτάνιες προσπάθειες για να κρατήσουμε την ομάδα με μοναδικό σκοπό την αθλητική παιδεία στα παιδιά μας ενώ συμβάλλουμε και οικονομικά, στερώντας ακόμη χρήματα από τον οικογενειακό μας προϋπολογισμό.

Επειδή λοιπόν κάποιοι προσπαθούν  με πλάγιο τρόπο να διεισδύσουν και να προκαλέσουν προβλήματα με μοναδικό σκοπό τις πολιτικές σκοπιμότητες να ξέρουν οτι θα μας βρουν μπροστά τους!

Φθενάκης Γιώργος
Πρόεδρος τοπικής κοινότητας Βραχασιου

2 σχόλια:

  1. Μαζί θα προχωρήσουμε Γιώργο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΑ ΣΟΥΛΑΔΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΝΤΙΝΕΣ
    Π Ε Π Ω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.