Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Δημοσιοποίηση εισηγήσεων και ανοιχτή εκδήλωση την Τετάρτη 19/2 στο κινηματοθέατρο ΡΕΞ από την Πρωτοβουλία Δημοτών Δήμου Αγίου Νικολάου


Μετά την πρώτη συνάντηση της Πρωτοβουλίας Δημοτών Δήμου Αγίου Νικολάου στις 5/2/2014 στο Επιμελητήριο Λασιθίου συγκροτήθηκε  προσωρινή γραμματεία με 13 μέλη που ανέλαβε να ετοιμάσει και να δώσει προς διαβούλευση βασικές θέσεις της πρωτοβουλίας για τομείς της δημοτικής δραστηριότητας.

Η διαβούλευση στη βάση αυτών των εισηγήσεων αυτή θα γίνει πράξη σε ανοιχτή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί  την Τετάρτη 19/2 στο κινηματοθέατρο ΡΕΞ στον Άγιο Νικόλαο στις 6.30 το απόγευμα. 

Στη συνάντηση αυτή καλούνται οι δημότες να συμμετάσχουν ενεργά  στη συζήτηση για να συνδιαμορφώσουμε και να συναποφασίσουμε  τις βασικές θέσεις της πρωτοβουλίας δημοτών.

 Για να διευκολυνθεί η συζήτηση, η γραμματεία της πρωτοβουλίας θα δώσει σταδιακά στη δημοσιότητα (μέσω του τοπικού τύπου και των τοπικών ιστοσελίδων και ιστολογίων) όλες τις εισηγήσεις που έχουν ετοιμαστεί, έτσι ώστε οι δημότες να έχουν μια πρώτη εικόνα των εισηγήσεων πριν την ανοιχτή συνάντηση και συζήτηση της Τετάρτης 19/2 στο κινηματοθέατρο ΡΕΞ. Η επεξεργασία και η συζήτηση των θέσεων θα συνεχιστεί με την συγκρότηση ομάδων δουλειάς για κάθε θέμα.

Η Πρωτοβουλία Δημοτών Δήμου Αγίου Νικολάου φιλοδοξεί να αποτελέσει μια δημοτική κίνηση που οι αποφάσεις θα λαμβάνονται από ανοιχτές αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες και συνελεύσεις, όπως θα γίνει και για το θέμα της επιλογής του υποψηφίου δημάρχου για την παρουσία της Πρωτοβουλίας Δημοτών στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.


Γραφείο Τύπου
Πρωτοβουλίας Δημοτών Δήμου Αγίου Νικολάου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.