Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Γιώργος Φθενάκης : " Συνεχίζω ακάθεκτος να απαντώ στους επικριτές μου"

Αναγκάζομαι για πρώτη φορα να ασχοληθω με καποιο περιθωριοποιημένο άτομο της τοπικής μας  κοινωνίας και αυτο γιατι οπως φαίνεται ειναι ο μοναδικός που δεν το έχει παρει χαμπάρι και έχει το θράσος να διατυπώνει και απόψεις !

Όπως φαίνεται λοιπόν  κάποιοι κύριοι της αντιπολίτευσης κάνουν ότι έχουν αμνησία για όλα όσα συμβαίνουν στην τοπική μας κοινωνία και κυρίως ξεχνούν διάφορες καταστάσεις που οι ίδιοι προκάλεσαν και προκαλούν στο Βραχάσι.


Γνωρίζουμε πλέον ότι αρέσκονται σε δεκάδες καταγγελίες αλλά και επιστολές προς τον Έλληνα Πρωθυπουργό αφού αυτή η μέθοδος αποτελεί το κυριότερο έργο της αντιπολιτευτικής τακτικής τους.  Όποιος μάλιστα τολμήσει να σχολιάσει την καταγγελτική πολιτική τους χαρακτηρίζεται ως γνήσιος λαϊκιστής, ανίκανος και αρκετά άλλα..."επίθετα".  Όποιος "σύρεται" στη δικαιοσύνη και στο τέλος αθωώνεται, κατά την άποψη τους δεν έχει το δικαίωμα να αναρτήσει κείμενο σε σχέση με τη δικαίωση του, όπως έγινε στη περίπτωση μου.  Αν κάποιος απαντά με δικαστικές αποφάσεις σε σχέση με τις ασυναρτησίες τους, τότε ..."κοκορεύεται", όπως υποστηρίζουν οι γνωστοί κύριοι της αντιπολίτευσης, οι οποίοι το προηγούμενο χρονικό διάστημα φρόντιζαν με το ηλεκτρονικό φτυάρι τους να δημιουργούν αρνητικό κλίμα και εντυπώσεις προς πρόσωπα που δεν τους ειναι αρεστα

Άραγε, ποιοι προσπαθούν να ...δικάσουν μέσω των blogs πριν τις αποφάσεις της δικαιοσύνης;;;
Άραγε, ποιοι προσπαθούν να γελοιοποιήσουν πρόσωπα, θεσμούς και καταστάσεις;;;;
Άραγε, σε ποιους έχουν πάρει τα μυαλά τους  ...αέρα ή ποιοι έχουν καβαλήσει το καλάμι από τις 2 ψήφους που έλαβαν σε επίπεδο Νομού;;;
Άραγε, ποιοι ..."θάβουν" υποψήφιους δημάρχους ενόψει εκλογών;;;
Όλα τα παραπάνω ειναι ...τυχαία;;;  Δε νομίζω.

Προσωπικά, θα διατυπώνω τις απόψεις μου για την ενημέρωση της κοινής γνώμης.
Συνεχίζω ακάθεκτος και με σεβασμό προς όλους.

Γιώργος Φθενάκης
Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Βραχασίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.