Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Γιώργος Φθενάκης: "20 άτομα έλαβαν "προεκλογικό δωράκι" για να περάσουν για ακόμη μια φορά το κατώφλι της δικαιοσύνης κατόπιν καταγγελιών της αντιπολίτευσης"

Από τις καταγγελίες - πυροτεχνήματα όπως μας έχουν συνηθίσει τοπικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης της δημοτικης συνεργαςιας σε ένα ακόμη "πακέτο" καταγγελιών, προεκλογικό αυτή τη φορά με παραλήπτες δεκάδες δημότες της τοπικής κοινωνίας του Βραχασίου, η οποία "βράζει" με τις εξελίξεις και καταδικάζει στη συνείδηση της, τέτοιου είδους απαράδεκτες πρακτικές της αντιπολίτευσης.

Καταγγελίες που καταρρέουν σαν "χάρτινος πύργος" όταν οδηγούνται στη δικαιοσύνη, καθώς οι αποφάσεις ειναι αθωωτικές για όσους έχουν "συρθεί" στα δικαστήρια, "έργο" που έχουμε δει πολλές φορές.

Για την ενημέρωση των συμπολιτών μου, πριν λίγες μέρες 20 άτομα έλαβαν "προεκλογικό δωράκι" για να περάσουν για ακόμη μια φορά το κατώφλι της δικαιοσύνης αφού θα κληθούν από τον Εισαγγελέα, κατόπιν καταγγελιών της αντιπολίτευσης της δημοτικης  Συνεργασιας με επικεφαλή το κ Καρατση
Συγκεκριμένα, θα απολογηθούν 9 άτομα του παλιού κοινοτικού συμβουλίου, 5 άτομα της εταιρείας από το παλιό συμβούλιο και άλλα 5 άτομα από το νέο πενταμελές συμβούλιο.


Μέσω καταγγελιών, δείχνει έμπρακτα το ...ενδιαφέρον της και όπως αναφέρουν κάποιοι με υπερηφάνεια έχουν κερδίσει την ...εμπιστοσύνη αλλά και τη ...στήριξη της κοινωνίας μας.
Με απλά λόγια, τα άτομα που προκαλούν τα προβλήματα στο Βραχάσι αντί να ντρέπονται, εξακολουθούν να καλλιεργούν κλίμα διχόνοιας, να προκαλούν το κοινό αίσθημα όταν υποστηρίζουν ότι είναι ...γνώστες των προβλημάτων της περιοχής μας και όταν ισχυρίζονται ότι είναι οι ...μόνοι που κάνουν παρεμβάσεις στο δημοτικό συμβούλιο.
Όπως όλα δείχνουν, οι καταγγελίες αποτελούν το μοναδικό τους έργο για το οποίο μπορούν να υπερηφανεύονται καθώς ...τρέχει με γοργούς ρυθμούς.

Σε ότι αφορά στις συναντήσεις δημοτικών παρατάξεων σε ταβέρνες, καλό θα είναι ορισμένοι να προσέχουν τις διατυπώσεις τους στα όσα δημοσιεύουν περί ανοικτής στήριξης της περιοχής Βραχασίου.
Από ποτέ μια συνάντηση 12περίπου στελεχών "βαπτίζεται" ως ανοικτή στήριξη των Βραχασωτών προς την παράταξης τους;;;
Όσο για τις ...κοινές τους διαπιστώσεις και αυτές αποτελούν προσωπικές τους απόψεις.


Οι δημότες βλέπουν, κρίνουν και θα ανταποδώσουν την εμπιστοσύνη τους στις αυτοδιοικητικές εκλογές!!!

Γιώργος Φθενάκης
Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Βραχασίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.