Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Γιώργος Φθενάκης: "ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΘΩΟΣ ΣΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ"


Αισθάνομαι την ανάγκη να μοιραστώ με τους συμπολίτες μου, αισθήματα χαράς και δικαίωσης μου στο Πειθαρχικό Συμβούλιο αιρετών ΟΤΑ στο οποίο παραπέμφθηκα μετά από καταγγελίες της αντιπολίτευσης προς το πρόσωπο μου (διαβάστε σχετικό δημοσίευμα της Δημοτικής Συνεργασίας πατώντας ΕΔΩ) , οι οποίες στόχευαν στην καθαίρεση μου από το αξίωμα του Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου.

Τοπικός σύμβουλος καθοδηγούμενος από τη γνωστή παρέα της αντιπολίτευσης με κατηγορούσε για ...σωρεία παραπτωμάτων που αφορούσαν τη λειτουργία του τοπικού συμβουλίου Βραχασίου.
Στις 27 Ιανουαρίου απολογήθηκα στους Εφέτες και στα μέλη του Πειθαρχικού Συμβουλίου, όπου αποφάσισαν ΟΜΟΦΩΝΑ ότι είμαι ΑΘΩΟΣ.


Η δικαιοσύνη έπραξε το καθήκον της.
Ελπίζω απο δω και στο εξής να σταματήσουν "κάποιοι" να προσπαθούν να κάνουν το άσπρο μαύρο για να "τσαλακώσουν" την εικόνα μου στα μάτια των συμπολιτών μου και να σεβαστούν τις αποφάσεις της δικαιοσύνης.

Για την ιστορία της υπόθεσης, αρχικά με διέσυραν στο μπλοκ της αντιπολίτευσης όπου έγραφαν απίστευτα πράγματα και με ...δίκαζαν μέσω απαράδεκτων και χυδαίων μηνυμάτων ...αγνώστων χρηστών. Στη συνέχεια προχώρησαν σε καταγγελίες εναντίον μου, τις οποίες έστειλαν στον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης ακόμη και στον Έλληνα Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά!!!
Στη πορεία διαπίστωσαν ότι οι προσπάθειες τους έπεφταν στο απόλυτο κενό αφού οι αρμόδιοι δεν τους έδιναν σημασία καθώς φρόντισαν να ενημερωθούν για τις ...προσωπικότητες τους και τον ...ύποπτο αντιπολιτευτικό τους ρόλο και αποφάσισαν να ξαναστείλουν επιστολή προς τον Πρωθυπουργό, υποστηρίζοντας ψευδώς ότι εξυπηρετώ συμφέροντα του ΣΥΡΙΖΑ!!!
Μάλιστα, στην ίδια επιστολή άφηναν αιχμές για τη στάση του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης κ. Γιώργου Δεικτάκη επειδή δεν απαντούσε στις καταγγελίες τους.

Ντροπή τους, δεν μπορώ να πω κάτι άλλο.
Στο τέλος με "έσυραν" στο Πειθαρχικό όπου και δικαιώθηκα με ομόφωνη απόφαση.

Όποτε αντικρίζω το πανέμορφο και γαλήνιο ηλιοβασίλεμα στο γραφικό μας Σίσι θα σκέφτομαι αυτές τις στιγμές δικαίωσης μου, από τις αχτίδες της δικαιοσύνης οι οποίες αποτελούν συγχρόνως "ασπίδες" σε προσπάθειες κατασυκοφάντησης και φίμωσης μου.
Δυστυχώς, το ηλιοβασίλεμα δεν μπορούν να το απολαύσουν "κάποιοι" που δεν αγαπούν τον τόπο τους και τον εαυτό τους. Δεν ειναι μόνο θέμα ρομαντισμού....

Η αλήθεια, το ήθος και η αξιοπρέπεια μου δεν μπορεί να επισκιαστεί από τίποτα και από κανέναν λασπολόγο που φοβάται μάλλον τη δικιά του σκιά ζωής, όταν περπατάει οποιαδήποτε ώρα της μέρας στη περιοχή μας και με τη σκοτεινή σκέψη με ποιο τρόπο να ...βλάψει συνειδήσεις.
Πραγματικά, λυπάμαι που υπάρχουν ανάμεσα μας άνθρωποι που επιδιώκουν να μειώσουν αξίες "καλλιεργώντας" παράλληλα κλίμα διχόνοιας στην ευρύτερη περιοχή, για λόγους πολιτικών και όχι μόνο σκοπιμοτήτων. Κατά τα άλλα, θέλουν να ...εκπροσωπήσουν την τοπική μας κοινωνία.
Ευτυχώς, οι δημότες βλέπουν και ακούν ποιοί ενώνουν, θέλοντας το κοινό καλό και ποιοί διχάζουν με ψέματα για το δήθεν κοινό καλό!!!

Οι ύβρεις και οι συκοφαντίες φαίνεται ότι κυλούν στο αίμα τους και "γιγαντώνουν" το μίσος στη ψυχή τους για πρόσωπα και θεσμούς.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η απαράδεκτη συμπεριφορά πρώην τοπικού άρχοντα ο οποίος μίλησε χυδαία στον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου ο οποίος παρέστη στη πρόσφατη συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου Βραχασίου για τις ανάγκες ενημέρωσης.
Τέτοιες συμπεριφορές δεν αρμόζουν στο Βραχάσι και είναι μακριά από τη φιλοσοφία, την ιστορία και το όραμα μας. Ζητώ συγνώμη από τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Κουνενάκη για τις εικόνες που αντίκρισε και ελπίζω να μην επαναληφθούν.

Όταν αποφασίσουν κάποιοι να κοιταχθούν στον καθρέπτη, ελπίζω να καταλάβουν ότι δεν τους φταίνε οι γύρω τους αλλά ο κακός τους εαυτός.
Αντί να ζητήσουν τη βοήθεια π.χ. ειδικών γιατρών, αναζητούν όπως όλα δείχνουν ...γιατρειά μέσω της αντιπολιτευτικής τακτικής και της εκτόξευσης "άστοχων" βολών και απειλών.

Δεν μπορώ να σχολιάσω περαιτέρω γιατί ορισμένοι "αποτυχημένοι" ...αγκαλιάζονται από πολιτικές παρατάξεις διότι η απάντηση είναι εύκολη καθώς το "σύνδρομο" της σκιάς φαίνεται ότι ταλαιπωρεί αρκετούς όσο πλησιάζουμε προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Με εκτίμηση

Γιώργος Φθενάκης
Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Βραχασίου

2 σχόλια:

  1. ΓΕΩΡΓΟ ΣΥΓΧΑΡΤΙΡΙΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΤΣΑΛΙΝΑ ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΘΑ ΕΛΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΙΚΗΤΑ ΣΟΥΛΑΔΑΚΛΗ ΑΥΤΟ ΔΟΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΤΟΝ ΕΧΩ ΣΤΟΛΙΣΕΙ ΟΤΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΠΟΝΕΜΑ ΤΟΥ ΝΤΕΡΕ.
    ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΕΜΠΙΔΑΚΗΣ [ΠΕΠΩ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ευχαριστω Μιχάλη για τη συμπαράσταση ! Ο Νικήτας Σουλαδακης ειναι πλέον γνωστός σε ολους μας ! Το θεμα ειναι οτι μια πολιτική παράταξη τους αγκαλιάζει ολους αυτούς γιατι δεν ειναι ένας ο Νικήτας ειναι δυο τρεις και μαζι τους θα πορευτεί !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.