Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Μια "κωλοτούμπα" με αρνητικές συνέπειες από το δημοτικό σύμβουλο Γιάννη Κοκκίνη


Ο δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού του δημάρχου Αντ. Ζερβού Γιάννης Κοκκίνης ψήφισε στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίου Νικολάου να μη γίνει η προσφυγή στο ΣτΕ για το υβριδικό στο Αζιλακόδασος.

Όμως ο ίδιος, πριν δυόμισι χρόνια, στις 4/4/2012, είχε ψηφίσει στο Δημοτικό Συμβούλιο να γίνει ένσταση για το ίδιο έργο και την ίδια μελέτη προς την επιτροπή περιβάλλοντος της Περιφέρειας Κρήτης.

Την αλλαγή στάσης του στην πρόσφατη συνεδρίαση  δεν τη δικαιολόγησε. Για την ακρίβεια, δεν μίλησε καθόλου, δεν έβγαλε κιχ, απλά ψήφισε την πρόταση Ζερβού που ήταν αντίθετη με αυτά που ο ίδιος είχες ψηφίσει πριν 2 1/2 χρόνια.

Αν ο Γ. Κοκκίνης ήταν συνεπής με όσα είχε ψηφίσει πριν και ψήφιζε ξανά υπέρ της προσφυγής, η πρόταση του δημάρχου δεν θα περνούσε και το Δημοτικό Συμβούλιο θα έπαιρνε απόφαση υπέρ της προσφυγής.

Δηλαδή αυτή η αλλαγή στάσης, η "κωλοτούμπα", από το Γ. Κοκκίνη είχε αρνητικές συνέπειες για την προσπάθεια των κατοίκων και των φορέων της περιοχής να προστατευθεί το Αζιλακόδασος και το περιβάλλον του τόπου από αυτό το γιγαντιαίο έργο.

Μπορείτε παρακάτω να δείτε  την απόφαση που είχε ψηφιστεί ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο στις 4/4/2012:







Μπορείτε να κατεβάσετε την απόφαση  πατώντας ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.