Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Δυστυχώς...



** Τώρα πρέπει  οι τοπικές κοινωνίες  να προασπίσουν το αγαθό που λέγεται νερό και φυσικό περιβάλλον αφού ο κ Ζερβός και οι  δημοτικοί σύμβουλοι  της παράταξης του  που ψήφισαν να μην γίνει η προσφυγή στο Στ Ε από τον δήμο και που ουσιαστικά είναι θετικοί στην κατασκευή αυτού του έργου

άλλα έλεγαν και άλλα κάνουν

Ας  θυμηθούμε τις θέσεις του συνδυασμού του κ Ζερβού  για το περιβάλλον.

"Ένα από τα βασικά συγκριτικά πλεονεκτήματα του Δήμου είναι το πλούσιο φυσικό περιβάλλον τόσο το ορεινό όσο και το παραθαλάσσιο.

Η προστασία και ανάδειξη τους αποτελούν τους βασικότερους άξονες βιωσιμότητας.

Είναι γεγονός οτι η ανάπτυξη της περιοχής τα τελευταία πενήντα χρόνια οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην ποιότητα του φυσικού περιβάλλοντος. Η προσπάθεια διαφύλαξής του από υπερμεγέθεις εγκαταστάσεις και άσκοπες ενέργειες (π.χ. χωροθέτηση Α.Π.Ε.), αλλά και ταυτόχρονα η διαμόρφωση ενός ξεκάθαρου σχεδίου διαχείρισης χωρίς ακρότητες και υπερβολές είναι μερικοί από τους βασικούς άξονες βιώσιμης ανάπτυξης για τον τόπο, τόσο για το αδόμητο, όσο και για το δομημένο περιβάλλον."

(Τα παραπάνω είναι αναρτημένα στο site του Δικαίωμα στην πόλη - πατήστε ΕΔΩ)

Τα σχόλια δικά σας….

** Σχόλιο Αναγνώστη

Aναδημοσίευση από το ιστολόγιο του Σύγχρονου Δήμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.