Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Κάλεσμα της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Βραχασίου Μιλάτου για την αποψινή ομιλία του Αλ. Τσίπρα στο Ηράκλειο - αναχώρηση στις 5.30 μμ από το εκλογικό κέντρο στο Σίσι


Στις 25 Γενάρη με την ψήφο μας στέλνουμε μήνυμα νίκης, ανατροπής και ελπίδας σε όλη την Ευρώπη και δίνουμε οριστικά τέλος στην τρόικα, στα μνημόνια, στις βάρβαρες νεοφιλελεύθερες πολιτικές, στις ακροδεξιές πρακτικές και στον αυταρχισμό  της σημερινής κυβέρνησης Σαμαρά- Βενιζέλου.

Σήμερ Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 7:00 μμ θα μιλήσει στην πλατεία Ελευθερίας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Α. Τσίπρας. Καλούμε όλους τους συντοπίτες μας από Βραχάσι, Μίλατο και Σίσι να συμμετέχουν σε μια γιορτή για τη δημοκρατία, τη δικαιοσύνη, την αξιοπρέπεια στέλνοντας το μήνυμα  σε όλο τον κόσμο ότι η μεγάλη πολιτική αλλαγή έρχεται, αρχίζει από την Ελλάδα.

Η αναχώρηση από το Σίσι θα γίνει στις 17.30 από το εκλογικό κέντρο (μπορούν να έρθουν και όσοι δεν έχουν μεταφορικό μέσο)

Η ΕΛΠΙΔΑ ΕΡΧΕΤΑΙ
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΕΛΠΙΔΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ

Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Βραχασίου Μιλάτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.