Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Σύγχρονος Δήμος: ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΙΛΑΤΟΥ

Όπως ανάρτησαν οι Λασιθιωτάκης Γ και Μανουσάκης Γ, ο γνωστός ξενοδόχος, ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ με ΘΡΑΣΟΣ και ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ, ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΔΡΟΜΟ ΜΙΛΑΤΟΥ ΣΙΣΙΟΥ. 

Παρά τις αποφάσεις, τις ρυθμίσεις του ΣΧΟΟΑΠ, τη θέληση της τοπικής κοινωνίας, ο συγκεκριμένος ξενοδόχος, προκαλεί, αυθαιρετεί, προσβάλει. Και οι Κρατικές Υπηρεσίες, αδυνατούν η αδιαφορούν να επιβάλλουν το νόμο. Το άθλιο σύστημα ανέχεται τους άθλιους.

 Ο Δήμος κατ επανάληψη κατήγγειλε τη στάση του συγκεκριμένου. Δεν είδαμε σοβαρά αποτελέσματα πλην μιας απόφασης για κατεδάφιση αυθαιρέτων !!! 
Πλην όμως δεν εφαρμόσθηκε και ο κύριος αυτός συνεχίζει να αυθαιρετεί. 

Σε αυτόν τον "νομοταγή" πολίτη και επιχειρηματία, έστειλε παρανόμως η νέα Διοίκηση του κ Ζερβού το ανυψωτικό μηχάνημα, γιατί λέει πρέπει να βοηθούμε τις επιχειρήσεις !!! 
Ως γνωστόν το μηχάνημα που παρανόμως χειρίστηκαν οι υπάλληλοι του ξενοδόχου, χάλασε. Δεν ξέρουμε ακόμα αν αποδόθηκαν ευθύνες. 

Περιμένουμε τη Διοίκηση του Δήμου, να προχωρήσει στις απαιτούμενες καταγγελίες και να προστατεύσει το Δημόσιο Χώρο.

Γραφείο Τύπου.
blog.sdimos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.