Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Σοβαρό ατύχημα σήμερα το μεσημέρι με πτώση 55χρονου άνδρα σε βραχώδη ακτή ανατολικά της Μιλάτου - Κινητοποιήθηκαν πυροσβεστική, αστυνομία λιμενικό και ΕΚΑΒ και τον μετέφεραν σε Νοσοκομείο με κατάγματα στα πόδια

τα οχήματα του σωστικού συνεργείου στο λιμάνι της Μιλάτου από όπου έγινε η διάσωση με ιδιωτικό σκάφος (στο βάθος το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ)
Ένα σοβαρό ατύχημα είχαμε σήμερα το μεσημέρι στην Παραλία Μιλάτου, όταν 55χρονος άνδρας που  είχε πάει να μαζέψει χόρτα, έπεσε σε γκρεμό κοντά σε βραχώδη ακτή ανατολικά της Μιλάτου (μετά το εκκλησάκι του Αγ. Κωνσταντίνου). Η πτώση ήταν πολύ μεγάλη και ο 55χρονος υπέστη χτύπησε στα πόδια και στο πρόσωπο του. ήταν όμως τυχερός στην ατυχία του, αφού το κινητό του τηλέφωνο δεν έσπασε και μπόρεσε έτσι νε ενημερώσει τις αρχές.

 Άρχισε έτσι μια επιχείρηση διάσωσης του στην οποία συμμετείχαν η πυροσβεστική υπηρεσία, το λιμενικό, η αστυνομία και το ΕΚΑΒ, ενώ χρησιμοποιήθηκε και ιδιωτικό σκάφος, αφού η πρόσβαση στο σημείο της πτώσης ήταν αδύνατη από τη στεριά.

Τελικά ο 55χρονος απεγκλωβίστηκε και μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο του Ηρακλείου με κατάγματα στα πόδια.

Περισσότερα για την κατάσταση της υγείας του δεν έχουν γίνει γνωστά.

Ο 55χρονος σώθηκε χάρη στις προσπάθειες των σωστικών συνεργείων, αλλά και επειδή λειτούργησε το κινητό του τηλέφωνο. Διαφορετικά, θα ήταν πάρα πολύ δύσκολο έως αδύνατο να εντοπιστεί στο σημείο που είχε πέσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.