Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Αθώθηκαν σήμερα οι 9 Βραχασώτες και Μιλαθιώτες που συμμετείχαν στα ΔΣ της Επιχειρησιακής Βραχασίου τις περιόδους 2008-2010 και 2011-2014


Έγινε σήμερα στο τριμελές πλημμελειοδικείο Λασιθίου η δίκη εννέα συντοπιτών μας που συμμετείχαν στα Διοικητικά Συμβούλια της Επιχειρησιακής Βραχασίου στις περιόδους 2008-2010 και 2011-2014, και κατηγορούνταν για απιστία και άλλες κατηγορίες μετά από καταγγελίες για παράνομες προσλήψεις κ.α. που είχαν γίνει από τον πρώην πρόεδρο της Τοπ. Κοινότητας Βραχασίου Μιχ. Πετσαλάκη, ο οποίος ήταν παρών στη δίκη ως μάρτυρας κατηγορίας και δήλωσε και παράσταση πολιτικής αγωγής με δικηγόρο. Παράσταση πολιτικής αγωγής δήλωσε και ο Δήμος Αγ. Νικολάου, όμως μετά από ένσταση το δικαστήριο έκρινε την παράσταση πολιτικής αγωγής του Δήμου ως μη νόμιμη.
Το δικαστήριο αφού εξέτασε την υπόθεση και άκουσε τις μαρτυρίες και τις εισηγήσεις των δικηγόρων, έκρινε τις κατηγορίες ως μη βάσιμες και αθώωσε και τους 9 κατηγορούμενους.
Αθωωτική ήταν και η πρόταση της εισαγγελέως της έδρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.