Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Γιώργος Φθενάκης: "Τις επόμενες βδομάδες θα ανατεθεί η μελέτη κατασκευής του γηπέδου στην Τεχνική υπηρεσία του Δήμου "


Νέοι ορίζοντες ανοίγονται για την ιστορική μας ομάδα καθώς μετά απο την ψηφιση του τοπικου συμβουλίου  για την απόκτηση χώρου για τη δημιουργία γηπέδου, δρομολογείται πλέον και η επέκταση του με στόχο τη κάλυψη των περαιτέρω αναγκών των αθλητικών μας εγκαταστάσεων, όπως για παράδειγμα η δημιουργία αποδυτηρίων, διευκολύνοντας παράλληλα το φίλαθλο κοινό στο ζήτημα της στάθμευσης των οχημάτων.

Για την επέκταση του γηπέδου υπήρξε σύμφωνη γνώμη του Δημάρχου Δημήτρη Κουνενάκη ενώ χθες βράδυ σε συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Βραχασίου εγκρίθηκε η αγορά της έκτασης 1.300τ.μ., προϋπολογισμού 20.000 ευρώ.

Από τη πρώτη στιγμή που αναλάβαμε  το τιμόνι του Αθλητικού Ομίλου Βραχασίου Βάλαμε  σε τροχιά υλοποίησης το παραπάνω έργο, το οποίο αποτελεί όραμα  για τον αθλητισμό και το τόπο μας.

Για την επίτευξη του στόχου, έχουμε  στο πλευρό μας το Δ.Σ. της ομάδας, τους παίκτες, αθλητικούς παράγοντες και βεβαίως τους φιλάθλους που δίνουν "φτερά" στο αγωνιστικό μέλλον του ΑΟΒ.

Επίσης, χαίρομαι που σ' αυτή τη προσπάθεια, έχουμε τη στήριξη του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη ο οποίος όπως ήδη έχουμε  ενημερώσει τους πολίτες, δεσμεύτηκε ότι θα εγκρίνει κονδύλι για τις ανάγκες του γηπέδου, αφού όπως επισήμανε σε σχετική συνάντηση, είναι αναγκαίο όσο ποτέ να στηριχθεί ο αθλητισμός.

Τις επόμενες βδομάδες θα ανατεθεί η μελέτη κατασκευής του γηπέδου στη Τεχνική υπηρεσία του Δήμου ενώ άμεσα θα ανατεθούν σε εργολάβο, εργασίες διαμόρφωσης του χωρου σ' ένα μικρό τμήμα που έχει απομείνει.

Όπως γνωρίζετε, ήδη διαμορφώθηκε μια μεγάλη έκταση από τα μηχανήματα του Δήμου, τα οποία όμως δεν ήταν σε θέση να ολοκληρώσουν τις σχετικές εργασίες λόγω διαφόρων δυσκολιών στο έδαφος κ.λ.π.

Δυναμικά λοιπόν διεκδικούμε και "τρέχουμε" διαδικασίες για το αθλητικό μέλλον της νέας γενιάς!

Βέβαια για άλλη μια φορα η αντιπολίτευση ήταν απών .
Ξέρουν μόνο να ρίχνουν ""κροκοδείλια δάκρυα" για το μέλλον της ομάδας !
Επειδή όμως ξέρουμε τα τηλέφωνα που κάνουν για να υπονομεύσουν και αυτο το έργο , τους συνιστω να προσέχουν !

Γιώργος Φθενάκης

1 σχόλιο:

  1. Πέρα απο τα θέματα που αφορούσαν την ομάδα , υπήρχαν και αλλα σοβαρά θέματα που έπρεπε να πάρουμε κάποιες κρίσιμες αποφάσεις !
    Ο τοπικός και ο Δημοτικος Συμβουλος της αντιπολίτευσης ήταν ΑΠΏΝ προφανώς για αυτούς προτεραιότητες δίνουν στις καταγγελίες και στα δικαστήρια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.