Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Για αμοιβή 1.600 ευρώ το μήνα στην Επιχειρησιακή Βραχασίου μίλησε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο επικεφαλής της Δημοτικής Συνεργασίας, ενώ είναι 834Ε!



Με μια απλή αναζήτηση στη διαύγεια θα μπορούσε ο επικεφαλής της Δημοτικής Συνεργασίας να δει ότι η αποζημίωση που λαμβάνει το μέλος του ΔΣ της Επιχειρησιακής Βραχασίου είναι 834 Ευρώ, αφού για τη λειτουργία της εταιρείας είναι απαραίτητο να απασχολείται ένα άτομο σε καθημερινή βάση τόσο με θέματα διοικητικής φύσης αλλά και με οποιοδήποτε άλλο θέμα αφορά στις δραστηριότητες της εταιρείας.

Δεν μπήκε στη διαύγεια να δει το ποσό, αλλά αναπαρήγαγε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίου Νικολάου όσα του μετέφεραν οι αξιόπιστοι συνεργάτες του στην περιοχή μας.
Την επόμενη φορά να είναι πιο προσεκτικός σε σχέση με ό,τι του λένε, γιατί εκτίθεται!

1 σχόλιο:

  1. Καλο είναι ο κ Καρατσης να φροντίζει να ενημερώνεται πριν κάνει οποιαδήποτε ερώτηση στο δημοτικο συμβούλιο Που έχει να κάνει με την εταιρία.
    Καλο είναι να προσέχει γιατί δεν είναι η πρώτη φορα που εκτίθεται με τις ερωτήσεις που έχει ξανακάνει καΙ που δεν έχουν βάση αλήθειας .
    Δυο χρόνια τώρα θεωρώ ότι έχει καταλάβει το ρόλο του καθενός αιρετού και μη στην περιοχή μας .
    Δεν είναι τυχαίο ότι όλοι τους είναι περιθωριοποιημενοι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.