Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ: Φίλος της Κρήτης και του "Αθλητικού Ομίλου Βραχασίου" ο Sparmann


Η Κρητική Φιλοξενία και οι άνθρωποι του νησιού, έχουν βάλει "γκόλ" στην καρδιά του υψηλόβαθμου στελέχους της Άιντραχτ Φρανκφούρτης Ποδοσφαίρου Volker Sparmann ο οποίος βρίσκεται από το βράδυ της Παρασκευής στην Κρήτη και απολαμβάνει τις διακοπές του, μαζί με την σύζυγο του, στα Μάλια. Ο ισχυρός άνδρας είναι φίλος της Κρήτης, την οποία επισκέπτεται επί 19 χρόνια, χρονικό διάστημα στο οποίο έχει αναπτύξει φιλικούς δεσμούς με αρκετούς φορείς και πολίτες, μεταξύ αυτών και ο Γιώργος Φθενάκης, Πρόεδρος Δ.Σ. της Επιχειρησιακής Βραχασίου Α.Ε. και Πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Βραχασίου, ο οποίος τον υποδέχτηκε στο Αεροδρόμιο Ηρακλείου. 

Ο κ. Sparmann ετοίμασε και παρέδωσε στον κ. Φθενάκη, ένα σπέσιαλ ...σετ εμφάνισης για τις ανάγκες της ομάδας, το οποίο περιλάμβανε φανέλες (δύο ειδών), κάλτσες κ.α. Την ικανοποίηση του, εξέφρασε ο κ. Φθενάκης ο οποίος όπως δήλωσε "το μεγαλύτερο ...δώρο είναι η φιλία του ισχυρού άνδρα, η οποία είναι σαν το καλό παλιό κρασί". Την ερχόμενη Πέμπτη, ο κ. Sparmann θα παρακολουθήσει από κοντά τον φιλικό αγώνα του ΑΟΒ με ποδοσφαιρική ομάδα της Γερμανίας, που θα διεξαχθεί το απόγευμα στο γήπεδο της Κριτσάς του Αγίου Νικολάου.

Αναδημοσίευση από τη σελίδα της εφημερίδας ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.