Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Γιώργος Φθενάκης: "κ Λεμπίδη ποιος σας είπε ότι ο έλεγχος των ορκωτών στην εταιρία δεν έχει αρχίσει ακόμη;"


Η τακτική της συκοφαντίας  από το τοπικό συμβούλιο μετακύλησε τώρα και στο δημοτικό συμβούλιο δυστυχώς  από εκπροσώπους της αντιπολίτευσης της τοπικής μας κοινωνίας.

Δε μας λέτε κ Λεμπίδη ποιος σας είπε ότι ο έλεγχος των ορκωτών στην εταιρία δεν έχει αρχίσει ακόμη; Αφού ξέρεις πολύ καλά ότι είχε αρχίσει πριν ακόμα παραιτηθείς. Αν νομίζετε ότι μπορείτε με ψέματα και συκοφαντίες να κάνετε υποτίθεται αντιπολίτευση και ειδικά στην περιοχή μας είστε βαθιά γελασμένοι.

Οι μάσκες βγήκαν και ξέρουν πολύ καλά οι πολίτες το ρόλο του καθενός.

Ο πόλεμος που έχετε εδώ και καιρό αρχίσει εναντίον της εταιρίας, γιατί ο σκοπός σας ήταν και είναι ότι υπάρχει στη περιοχή, που θεωρείτε ότι σας χαλάει τα σχέδια να το υπονομεύετε, συνεχίζεται και επίσημα πλέον μέσω του τοπικού σας συμβούλου αλλά από ότι βλέπω και από εσένα προσωπικά.

Η Επιχειρησιακή Βραχασίου  είναι ανάσα πνοής για την περιοχή και όσο είμαι Πρόεδρος έχω ξαναπεί ότι θα την προστατέψω από κακόβουλες πράξεις και άτομα που έχουν το θράσος να υπονομεύουν εργαλεία ανάπτυξης εις βάρος της τοπικής κοινωνίας!

Γιώργος Φθενάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.