Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Αλέκα Σουλαδάκη: Ερώτηση Ξυνίδη για το ταξίδι Βενιζέλου και μια απάντηση


Χθες  με  έκπληξη διάβασα στο διαδίκτυο (press.blog) την υποκριτική επίθεση του κ. πρώην Υπουργού- Γραμματέα του ΓΑΠ, που…. ερεθισμένος από την ερώτηση της κυρίας του, ότι δηλαδή, αν ητανε ο ΓΑΠ στην θέση του Βενιζέλου και έφευγε για την Αμερική τι θα γινότανε?

Αμέσως, άρπαξε την ευκαιρία,  γιατί αγωνιά ο άνθρωπος και οργίζεται, που μας… άφησε μόνους ο Βενιζέλος στην θύελλα και λίγο ως πολύ μας είπε, πως στήθηκε μια ολόκληρη επιχείρηση από τους εκπροσώπους του ΔΝΤ, τον Τσαρλς Νταλάρα τον Υφυπουργό οικονομικών της Αμερικής, για να …. καλύψουν τον Βενιζέλο να πάει να δει την κόρη του!!!!

Εξυφάνθη  δηλαδή, μια … φοβερή συνομωσία, γιατί ο Βενιζέλος φοβότανε να φύγει!!!

Αλλά γιατί να μας προκαλεί εντύπωση ο συλλογισμός και η επίθεση του κ. πρώην?

Ποιος γνώριζε  τον κ. Ξυνίδη όταν από το πουθενά τον «κουβάλησε» ο Παπανδρέου και τον έκανε Γραμματέα παρακαλώ, του Εθνικού Συμβουλίου?

Εδώ θα ήθελα  να σημειώσω, πως στα χέρια του Παπανδρέου, ευτελίστηκε η θέση του Γραμματέα του κινήματος, τους άλλαζε σαν τα πουκάμισα!! Ουκ εστίν αριθμός!! Πάμε παρακάτω…

Ο κ. Ξυνίδης λοιπόν, που του προξένησε μέγιστο προβληματισμό η ερώτηση της συζύγου του, έριξε τα βέλη του κι αυτός στον Βενιζέλο. Δηλαδή μας λέει, ότι όλοι υποτάχθηκαν, Τσαρλς Νταλάρα, Υφυπουργός Οικονομικών της Αμερικής, εκπρόσωποι του Δ.Ν.Τ, στην "σικέ" επίσκεψη Βενιζέλου τάχα μου, για να δει την κόρη του τελικά.

Του είπαν  δηλαδή, θα πούμε ότι θα συναντηθούμε για να σε καλύψουμε, δηλαδή πολλά ταλέντα ο Βενιζέλος ...και πολλούς βάζει στην τσέπη του!!

Τον ρώτησε λοιπόν η κυρία, αν έφευγε ο ΓΑΠ τι θα γινότανε? Τίποτα κυρία μου, αυτή είναι η απάντηση!

Ήταν κάτι πολύ συνηθισμένο για κείνον, η με την μπαντάνα, η με το κανό, η με το ποδήλατο , η σε περισπούδαστα συνέδρια πχ της Σύμης κλπ. δεν κάθισε και καθόλου, όλο κάπου ήτανε...ακόμη και για την ανακοίνωση της εισόδου της χώρας στο ΔΝΤ, πήγε στο … Καστελόριζο για να την κάνει!!
Ατυχής  η ερώτηση της κυρίας και αφάνταστα  υποκριτική η επίθεση του κυρίου!!

Και τώρα να σας ρωτήσω και εγώ…

Όταν  όλοι εσείς, ο "στρατός" του ΓΑΠ, αφήνατε με ένα εξαιρετικά συρρικνωμένο ποσοστό το ΠΑΣΟΚ στην τύχη του, αφού το αφαιμάξατε γενικώς, ..."την κάνατε αλλά Γαλλικά ", για να τα φορτωθεί όλα ο Βενιζέλος , ακόμα και τα Γυμναστήρια του ΓΑΠ και έρχεστε τώρα εσείς κύριε, ο πρώην Γραμματέας και Υπουργός να μας λέτε τί? ότι για όλα φταίνε πάντα οι άλλοι? Οι δικές ευθύνες δεν υπάρχουν πουθενά? Λίγο φιλότιμο και στοιχειώδης ανδρισμός δεν βλάπτει κ. Ξυνίδη!!

Αλεξάνδρα Σουλαδάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.