Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Δύο καταγγελίες έχει κάνει για την καντίνα στο μπούφο Σισίου ο τοπικός σύμβουλος Βραχασίου Χρ. Μαμαλούκος


Δύο καταγγελίες (και όχι ερωτήσεις) έχει κάνει φέτος τον Ιούλιο (11/7/12, 20/7/12) για την καντίνα  στο μπούφο Σισίου ο τοπικός σύμβουλος Βραχασίου Χρ. Μαμαλούκος, καταγγελίες που όσον αφορά στο υγειονομικό σκέλος αποδείχθηκαν αβάσιμες.


1 σχόλιο:

  1. Για τη συγκεκριμένη περίπτωση Έχω να πω ότι η ενέργειες αυτές γιατί έχουν γίνει καταγγελίες και σε άλλες υπηρεσίες και μάλιστα περισσότερες απο τον ίδιο,
    είναι ενέργειες που εκθέτουν και ρεζιλευουν την τοπικη κοινωνία αφου ο συγκεκριμένος είναι δυστυχώς τοπικός σύμβουλος και εκπροσωπεί μια μερίδα ανθρώπων της περιοχής !
    Ήρθε. Λοιπόν ο επενδυτής στην περιοχη μας , μας έδωσε ένα σημαντικο πόσο για ένα χρόνο με την οικονομικη κατάσταση που επικρατεί , είναι η μοναδική περιοχη που ο καφές κοστίζει 1'30-1"50 ευρ , γίνεται σε καθημερινη βάση διαφημίσει της περιοχής σε όλα τα μέσα ενημέρωσης για να προσελκύσει πελάτες έκτος περιοχής και εμείς αντι να τον βοηθεισουμε τον καταγγέλλουν .
    Αυτη είναι η Νεα γενιά πολιτικών που δε ντρέπονται να τους γράφουν μερικοί ότι έχουν και πολιτικό πολιτισμό ! Έχουν μπερδέψει μερικοί το ρόλο της αντιπολίτευσης ! Άραγε τι λέει για όλα αυτα ο επικεφαλής του συνδυασμού του; Επικροτεί τέτοιες ενέργειες ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.