Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Υποψήφια ευρωβουλευτής με τους ΑΝ.ΕΛ. η Γεωργία Στεφανάκη (από τη Μίλατο)


Η Γεωργία Στεφανάκη, Γραμματέας οικολογίας και περιβάλλοντος, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, θα βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για τις Ευρωεκλογές.

Η παρουσίαση του ψηφοδελτίου των ευρωεκλογών των Ανεξάρτητων Ελλήνων με κεντρικό ομιλητή τον Πάνο Καμμένο, θα γίνει αυριο στις 10:00, στον «Διόνυσο», στην Ακρόπολη. Εκεί θα ανακοινωθούν συνεργασίες με Κινήματα για κοινή κάθοδο στις ευρωεκλογές, καθώς και το ψηφοδέλτιο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Η Γεωργία Στεφανάκη γεννήθηκε στη Κρήτη είναι η γραμματέας οικολογίας και περιβάλλοντος ΑνΕλλ, εκπροσωπεί τη Συνομοσπονδία Ζωοφιλικών Σωματείων Ελλάδος , ιδρύτρια του κέντρου διάσωσης άγριας Πανίδας και του σταθμού πρώτων βοηθειών Κρήτης, με σπουδές στη διοίκηση επιχειρήσεων, τη χορογραφία- διδασκαλία χορού , την ιστορία τέχνης και πολιτισμού, βραβευμένη για το έργο της ακτιβίστρια και ταγμένη στη προστασία όλων των μορφών ζωής).

Αναδημοσίευση από τη σελίδα cretaplus.gr

Σχόλιο του Ιστολογίου: Η Γεωργία Στεφανάκη μεγάλωσε στη Μίλατο, ενώ η οικογένεια της έχει καταγωγή από τη Νεάπολη. Της ευχόμαστε καλή επιτυχία!

1 σχόλιο:

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.