Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Βασιλική Σουλαδάκη υποψήφια Ευρωβουλευτής με την Ελιά: "Με μεγάλη μου λύπη πληροφορήθηκα την δυσμενή εξέλιξη για τον παραλιακό δρόμο Σίσι- Μίλατος, με σύστημα «αιφνιδιαστικό και μαυρογιαλούρικο»"

27/4/2014

Με μεγάλη μου λύπη πληροφορήθηκα την δυσμενή εξέλιξη για τον παραλιακό δρόμο Σίσι- Μίλατος, με σύστημα «αιφνιδιαστικό και μαυρογιαλούρικο».

Ο κ. Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης, αγνοώντας και πετώντας στα σκουπίδια τον εγκεκριμένο ΣΧΟΟΑΠ της περιοχής, που περιγράφει τον δρόμο «ως υφιστάμενο οδικό δίκτυο», υπέγραψε λίγες μέρες πριν την παραίτηση του, την «κατάργηση» του συγκεκριμένου δρόμου, με το αιτιολογικό, ότι δεν εφαρμόστηκε η μελέτη πριν από 20 χρόνια που έγινε και η διάνοιξη.

Άραγε, όλες οι μελέτες εφαρμόζονται σ αυτόν τον τόπο και πόσο «επιλεκτικά ευαίσθητοι» είναι κάποιοι για την εφαρμογή τους;
Γνωρίζω πολύ καλά το θέμα αυτό, που απασχολεί έντονα και δίκαια την τοπική κοινωνία χρόνια τώρα, αφού και η οικογένεια μου έχει συμπαραταχθεί με την τοπική κοινωνία, τους φορείς και έχει βοηθήσει ουσιαστικά, μέχρι και στην τελευταία αποτύπωση που έγινε από τον ΣΧΟΟΑΠ που τον αναφέρει ως «υφιστάμενο οδικό δίκτυο, ήπιας κυκλοφορίας».


Είμαι κι εγώ μια φωνή της τοπικής κοινωνίας και όλοι μαζί ενωμένοι θα διεκδικήσουμε αυτό που θα «μας ανοίξει δρόμους» και θα μας πάει μπροστά, θα είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι απέναντι σε «μαυρογιαλούρικες και ψηφοθηρικές τακτικές» που μας πάνε χρόνια τώρα πίσω.

Θεωρώ πως η τεράστια οικονομική κρίση που βιώνει η χώρα, πρέπει να μας κάνει να καταλάβουμε τι δεν κάναμε σωστά, γιατί διαφορετικά θα μας φταίνε πάντα οι άλλοι, κάτι που όχι μόνο θα μας κρατάει στάσιμους, αλλά και θα μας πηγαίνει πάντα πίσω.

Βασιλική Σουλαδάκη
Υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ με την Ελιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.