Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Ο Γεν. Γραμματέας της αποκεντρωμένης Διοίκησης Π. Κρήτης έχει προγραμματίσει να παραστεί στην επέτειο της θυσίας του Σπηλαίου της Μιλάτου


Ο Γεν. Γραμματέας της αποκεντρωμένης Διοίκησης Π. Κρήτης  έχει προγραμματίσει να παραστεί αύριο στον εορτασμό της επετείου  της θυσίας του Σπηλαίου της Μιλάτου, όπως ενημέρωσε η γραμματεία του τους υπεύθυνους διεξαγωγής του εορτασμού.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι πριν από μερικές ημέρες ο Γ. Δεικτάκης προκάλεσε μεγάλη οργή και αγανάκτηση στους κατοίκους της Μιλάτου με την απόφαση που υπέγραψε τη Μεγάλη Πέμπτη (17/4) και ενώ ετοιμάζεται να παραιτηθεί για να αναλάβει βουλευτής (στη θέση του Μ. Κεφαλογιάννη που κατεβαίνει στο Ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ).

Με τη συγκεκριμένη απόφαση (δείτε τη πατώντας ΕΔΩ) ο Γ. Δεικτάκης ΚΑΤΑΡΓΕΙ τον ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΔΡΟΜΟ Μιλάτου Σισίου με το πρόσχημα ότι διαπιστώθηκε (19 χρόνια μετά τη διάνοιξη του) ότι δεν τηρήθηκε κατά τη διάνοιξη το 1995 η δασική μελέτη. Ουσιαστικά με την απόφαση του ο Γ. Δεικτάκης ικανοποιεί το αίτημα ξενοδοχειακής μονάδας της περιοχής, που έχει συνεχείς καταδικαστικές αποφάσεις για παράνομες παρεμβάσεις στο περιβάλλον της περιοχής.

Ο Γ. Δεικτάκης, παρά τις διαμαρτυρίες που διατυπώθηκαν, εμμένει στην απόφαση του για την ικανοποίηση του αιτήματος του ξενοδόχου και την κατάργηση του δρόμου, και δεν είναι διατεθειμένος να την ανακαλέσει, τουλάχιστον για όσο διάστημα θα παραμείνει ακόμα στη θέση του πριν ορκιστεί βουλευτής της ΝΔ ( ενδεχομένως εντός αυτής της εβδομάδας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.