Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Ασφαλτοστρώθηκε ο παρακαμπτήριος δρόμος προς το Σπήλαιο Μιλάτου


Ένα τμήμα δρόμου περίπου 400 μέτρων ασφαλτοστρώθηκε από το Δήμο Αγ. Νικολάου στη Μίλατο, αλλά πρόκειται για ένα σημαντικό κομμάτι αφού αποτελεί παρακαμπτήριο για το σπήλαιο της Μιλάτου, που επιτρέπει την πρόσβαση σε λεωφορεία προς το Σπήλαιο, αφού δεν χρειάζεται να περάσουν μέσα από τους στενούς δρόμους του χωριού. Ο δρόμος είχε διανοιχθεί από την Κοινότητα Μιλάτου όταν ήταν πρόεδρος ο Γ. Σφυράκης (1995-1999).

Πρόκειται για μια θετική εξέλιξη, αλλά αυτό που χρειάζεται πλέον είναι η αξιοποίηση του κτίσματος που υπάρχει στο σπήλαιο και προοριζόταν για παραδοσιακή ταβέρνα από τη ΔΕΑΠΟΝ. Ο Δήμος μπορεί να το παραχωρήσει για εκμετάλευση στην Επιχειρησιακή Βραχασίου και να λειτουργήσει ως αναψυκτήριο και χώρος ενημέρωσης των επισκεπτών του ιστορικού σπηλαίου Μιλάτου.



3 σχόλια:

  1. Ψάχνουμε τρόπους για να περάσει στο Δήμο το οίκημα αφου πρέπει πρώτα να πληρωθεί και μετα να παραχωρηθεί στην εταιρία !
    Θεωρω ότι μάλλον θα λυθεί το θέμα στο επόμενο δημοτικο συμβουλιο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε έργα που την ευθύνη την έχει η δημοτικη αρχη θεωρω ότι με την κατάσταση την οικονομικη που επικρατει , τουλαχιστο προσπαθούμε !
    Τώρα σε έργα που την ευθύνη την έχει το Λιμενικο ταμείο και η Περιφερεια ας έρθουν οι πολυξεροι που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα να μας υποδείξουν πως μπορούμε να αναλάβουμε σαν δημοτικη αρχη να κάνουμε και ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΈΡΓΑ ! Μάλλον είστε άσχετοι !
    Πέρα απο την πίεση που δέχονται απο τη δημοτικη αρχη που πιέζει με όσα μέσα έχει δε μπορει δυστυχώς να μπει σε ξένα χωράφια!
    Δυστυχώς υπάρχει ένας ανύπαρκτος σύλλογος επαγγελματιών ο όποιος αν είχε ένα σοβαρο και δυναμικό συμβουλιο να βοηθούσε έστω και με πίεση Προς της αρμόδιες υπηρεσίες.
    Αλλα τώρα και μερικά χρόνια ενω πιέζουν οι επάγγελματιες να γίνουν εκλογές και να ενεργοποιηθεί ο σύλλογος οι ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΙ που τον ψευτοδιοικουν σήμερα για δικούς τους λόγους κάνουν τα ΚΟΥΝΕΛΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρειαζεται λέει να δώσουμε εμείς οδηγίες πως πρέπει να λειτουργούν στ η τεχνική υπηρεσία της περιφέρειας !
    Δουλεύουν μηχανικοί τόσα χρόνια με μεγάλη εμπειρία Σε μελέτες και έργα και θα πάμε εμείς να τους πούμε πως πρέπει να το κάνουν !
    Τιελικα πόση μέγαλη ιδέα Έχει αυτο το παιδι για τον εαυτό του!! Άραγε όλα τα στελέχη που διορίστηκαν στην Αγροτική Τράπεζα είναι τέτοιου βεληνεκούς ; Μάλλον ! Γιατί δεν εξηγείται αλλιώς η κατάντια Της!
    Και μιας και το έφερε η κουβέντα με ΑΣΕΠ τους διορισαν ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.