Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Ευχαριστήριο Οικογένειας Τζανάκη


Ευχαριστήριο
Θα θέλαμε να εκφράσουμε ένα μεγάλο δημόσιο ευχαριστώ σε όσους βοήθησαν στο να σωθεί η ζωή του αγαπημένου μας 14χρονου Δημήτρη Τζανάκη , στην περιπέτεια που είχε πρόσφατα μετά από πτώση από μεγάλο ύψος στην περιοχή Βραχασίου.
Ειδικά ευχαριστούμε τα παιδιά που ήταν μαζί του εκείνο το μεσημέρι (Παπαντωνακης Δημ. - Πετσαλακης Μαριος - Μεθυμακης αλεξανδρος - Σκαι ραλφ) και που με μεγάλη υπευθυνότητα αξιολόγησαν την κρισιμότητα της κατάστασης και έσπευσαν άμεσα να αναζητήσουν βοήθεια, κάτι που κατάφεραν σταματώντας διερχόμενο ασθενόφορο του Νοσοκομείου Κ.Υ. Νεάπολης.
Επίσης ευχαριστούμε θερμά όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου ΚΥ Νεάπολης (ασθενοφόρο, ιατρούς, νοσηλεύτριες) που έδωσαν όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προσοχή στην περίπτωση του Δημήτρη και φρόντισαν να μεταφερθεί άμεσα και με ασφάλεια στο Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου.
Ευχαριστούμε το νοσηλευτικό προσωπικό και τους ιατρούς (ειδικευμένους και ειδικευόμενους)της ΜΕΘ, της χειρουργικής κλινικής, του ακτινολογικού, των Ε.Ι. και του αναισθησιολογικού του νοσοκομείου Αγ. Νικολάου που υπέβαλαν τον Δημήτρη στις απαραίτητες εξετάσεις, αξιολόγησαν την κατάσταση του, τον διασωλήνωσαν και φρόντισαν να τον μεταφέρουν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗ.
Τέλος ευχαριστούμε θερμά όλο το προσωπικό, ιατρικό και νοσηλευτικό της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗ που νοσήλευσε το Δημήτρη και φρόντισε ώστε να επανέλθει κανονικά χωρίς βλάβες στην υγεία του.
Ελπίζουμε και ευχόμαστε να έχουν θετική και ευτυχή κατάληξη σαν του Δημήτρη μας όλες οι περιπέτειες υγείας που αντιμετωπίζουν τα παιδιά και οι μεγαλύτερoi, πάντα μ ε τη βοήθεια και τη φροντίδα των λειτουργών υγείας που δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, παρά τις δύσκολες συνθήκες στις οποίες εργάζονται.

Οικογένεια Τζανάκη, Βραχάσι 5/6/2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.